Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felejtés, túllépés - hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtés, túllépés - hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1 hónapja dobott a barátnőm, azzal a magyarázattal, hogy amíg 1 hónapig távol volt (külföld, nyaralás, nagyszülők) kiszeretett belőlem, és talált magának valami mást. Maradjunk barátok, szokásos béna kamuszöveg lelkiismeretfurdalás ellen.

Szerettem. Nagyon. Mindent megtettem érte, abban a 7 és fél hónapban amíg együtt voltunk, ő volt az első barátnőm.

Most, ma megtudtam, hogy új bakja van neki, nem is akárki, hanem valami helyi maffiának egyik "tagja", 25 év körüli pasas. Egyszerre szakadnak fel a sebek, egyszerre féltem és vagyok olyan ideges mint még soha.

A lányok felé a kérdés: lehetséges e kb 1 hét alatt kiszeretni olyasvalakiből, aki mindent megtesz értetek, a szó szoros értelmében (nem papucs, hanem őszintén szerelmes)?

Srácok felé: hogyan tehetném túl magamat az első komoly kapcsolatomon, így?

Sablonkérdés talán... Köszi a válaszokat!

2009. szept. 8. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos a barátnőd 1 nagy ribanc... Nem is szeretett ő igazán téged, ha igazad van és a helyi " maffiavezér" a csávója akkor pénz , merci+ izomagy a csávó, tipikusan buknak rá a ribancok:D
2009. szept. 8. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és igen még hogy tedd magad túl, keress másik lányt, és fogd fel ezt a volt barátnődet mint 1 .... Jobban el tudod felejteni, mintha cska arra gondolsz pedig mennyire szerettem.
2009. szept. 8. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyolc hónap után két hét alatt kiábrándul...Sose szeretett, csak várt egy jobbra, vagy már előtte is volt neki más.

NEm érdemli meg hogy szeresd, hagyd a francba, egy üresfejű, akárhogy is szereted, lásd be.

NEki fontosabb a pénz, a hitellel terhelt csillimerci,a fux, a partik, csak ne lepődjön meg hogy ha az utcán kiállítják vagy összeverik mert valami nem tetszik nekik.

Tudom,neked ez fáj de legyél okosabb mint ő, nem neked kell szégyenkezni, te emelt fővel járhatsz.

Próbálj megismerkedni más lányokkal, járj nyitott szemmel, hátha ott lapul a kincs ami terád vár!

Nagyszerű lehetsz és lehet rájön a kisasszony hogy mekkor sülttök volt, lehet ő fog könyörögni neked, ki tudja?

Légy erős, ha tényleg szerted megy, ha tényleg szeret visszamegy.

2009. szept. 18. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző:28/L
2009. szept. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!