Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Help! Most mit tegyek, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Most mit tegyek, nagyon durva?

Figyelt kérdés
A barátnőm aki eddig egy félénk visszahúzódó, rendes lány volt most azt mondja hogy be akar ,,r*bancosodni,,. Vörösre festi a haját meg kihívó ruhákat akar hordani hogy annak látszódjon, csak félek hogy ez belülről is megváltoztatja, és ahoz képest hogy a pasijavagyok és szeret ki se kérte erről a véleményemet hogy mit gondolok, és mikor mondtam hogy ha úgy nézz ki azt is fogják rólla gondolni, erre azt mondta hogy leszarja, eddig mindig érdekelte mit gondolnak rólla és szégyenlősködöt, máris flegmul. Én személy szerint ezeket a mai tinir*bancokat ki nem állhatom, volt már dolgom velük, és mindegyik egy kétszínü, flegma, primitív, egoista p*csa volt aki mindenfél más pasikra kacsintott melletem. Mert jól néz ki ezért megteheti. Most végre találtam egy rendes lányt, erre ő is olyan akar lenni mindjárt idegösszeroppanást kapok!!! Mit tehetnék, hadjam hogy kiélje magát, vagy mondjam meg neki hogy én ezt nem bírom. Mindkettőnél megvan az esély hogy elhagy.

2013. febr. 20. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
óóó, nem tudtam h egy hajfestéshez, meg az öltözködéshez a pasi véleménye kell.. bocs..:D
2013. febr. 20. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Mond meg neki a véleményed erről őszintén, ha szeret melletted marad, és átgondolja! 17/N
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
rakd seggbe, és dobd ki
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Már csak a kérdés az hogy haragból mondta, rossz kedvből?

Csak úgy belsőleg nem tud megváltozni egy ember, ha most is érdekli ki mit beszél mögötte, később is fogja sajnos. Csak úgy nem tudja, azt mondani, hogy jó mostantól mindent le carok.

2013. febr. 20. 12:09
 5/15 -=Koldus=- ***** válasza:
64%

Első

Miért ne kérhetné ki a pasija véleményét? Sőt. Kérje csak ki. A barátnőm is ki szokta kérni a véleményem, hogy milyen színű legyen a haja. Nyilván olyat választunk közösen, ami mind a kettőnknek tetszik. Ha nekem vagy neki nem tetszik valami akkor azt mellőzzük. Én vagyok vele, nekem is kell, hogy tetsszen a külseje, nem csak magának.

2013. febr. 20. 12:11
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Baromira semmi közöd ahhoz, hogy festeni akarja a haját, az ő dolga, ne ugass bele! Utálom az ilyen embereket, akik megmondják, hogy mikor mit hogyan és miért csinálj! ne akard már pórázra kötni! Te csak egy pasi vagy a sok közöl, had ne már a te kívánságod miatt legyen szürke kis egér! Hagyd élni a kis csajt, úgy ahogy ő akar! Te meg húzd meg magad,és bólogass, ha azt akarod, h melletted legyen!
2013. febr. 20. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
na, erre tudom a választ.. most irták azt a dolgot egy másik kérdésnél, h minden pasi tévhitben élt, a rendes lányok sz.rok az ágyban, a k.rvák meg a tutikirálycsászáruralkodónők.. ne is csodálkozzanak a pasik, ha ennyire nagyra tartják a k.rvákat, h mi is k.rvák akarunk lenni.. ennyi:DD
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
sztem meg ne kérje ki. nem a pasimnak, és nem is másoknak akarok megfelelni, hanem magamnak. engem régen dobna a pasim, ha meg akarnám neki mondani h mit mivel h húzzon fel.. :D nevetséges:D
 9/15 -=Koldus=- ***** válasza:
60%

6.

Micsoda kulturált hozzászólás. Gyönyörű -.-"

2013. febr. 20. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj,hogy elkezdett felvenni egy flegma stílust,ami annak a jele,hogy belül már igenis változott.Méghozzá hátrányára.A többi,a hajfestés,az új ruhák,a stílusváltás már csak ennek a járulékai,következményei.Igazából ha belül,lélekben úgy döntött,más lesz,Te nemigen akadályozhatod meg ebben,és ha el akar vadulni,sajnos el is fog.Nézd,mást nem tehetsz,maximum beszélhetsz a fejével egyszer,higgadtan.Ha ezután is flegma és vadóc marad,el kell engedned.Ebbe az új életébe nem biztos,hogy Te is beleférsz,és ha ez így van,nem érdemel meg Téged ez a csaj.
2013. febr. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!