Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy egy nő durva kettős életet él?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy akinek családja van ott előfordul, hogy együtt marad mert a gyerek összeköti őket, meg közös lakás, anyagi dolgok. Az én esetem más. Mi fiatalok vagyunk, 22 évesek, külön lakunk szóval simán el is hagyhatna. Mostanában úgy érzem, van egy harmadik ember is a kapcsolatunkban. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi visz rá egy fiatal csajt, tele lehetőségekkel, hogy egyszerre 2 pasit tartson? Lehet, hogy csak parázom és nincs is semmi. Beszéltem vele erről, ő aztmonta nagyon szeret és neki nem kell más (persze ki vallaná be ha mégis megcsalna, senki)2013. febr. 7. 16:21
2/5 anonim válasza:
Ennek több oka lehet. Nem csak a férfiak csalják meg a párjukat. Lehet hogy szerelmes lesz valaki másba, megesik.
De a te esetedben ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Jól tetted, hogy rákérdeztél. De ha állítása szerint nincs semmi, akkor bízz meg benne, a bizalom fontos egy kapcsolatban.
3/5 anonim válasza:
hát egy már nem ölég neki, ez bőven elég. De amúgy amíg nincs bizonyítékod, ne gyanusítgasd.
4/5 anonim válasza:
Miért érzed ezt?
Velem jól megetették ezt kétszer is, amit most mond Neked a barátnőd.
Én ignoráltam ezeket a gondolataim, utólag rájöttem, hogy hiba volt. :D
Persze, attól, hogy b@lfasz voltam, nem jelenti azt, hogy barátnőd nem őszinte. Ezt Neked kell érezned!
23/f
5/5 anonim válasza:
Előfordulhat. De azért jelek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!