Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem durva?
Figyelt kérdés
Az unokatesóm 17 éves lány, összejött egy 33 éves férfival. Nem értem ezt az egészet,hogy miért olyan nagy cucc a saját korosztályunk közül ismerkedni. És lehet én vagyok túl kőszívű de annyira nem örülök ennek2013. jan. 20. 19:37
1/9 anonim válasza:
semmi durva nincs ebben
jogilag SEM
2/9 anonim válasza:
szerintem semmi gond nincs ezzel...
3/9 anonim válasza:
na várjunk.. a 16l-28f-es kérdésnél mindenki meg volt botránykozva, hogy hogy lehet ilyen egy férfi most meg tök fasza minden? O.o
4/9 anonim válasza:
most is ugyanazok pontoznak
17 éves lány kapcsolata 33 éves férfival nem kifogásolható, maximum erkölcsileg
5/9 anonim válasza:
Biztos mások válaszolnak,mint a másikra.De szerintem azért van így,mert egy ilyen csaj könnyen kapható egy tapasztalt számára.Így a pasi egy szánalom,a csaj meg helye tyúk.
6/9 anonim válasza:
ez csak apakomplexus szerintem ezzel nincs semmi baj
7/9 anonim válasza:
33 évesen remélem én is 17 éves tinilányok bugyijában fogok ügyeskedni. nincs ebben semmi durva, amíg nem a lányom :D
8/9 anonim válasza:
Hát, kicsit talán sok a korkülönbség, de szerintem addig nem kellene 'ítélkezni', amíg nem ismerjük mindkét felet. Én pl. 24 vagyok, a párom 19, de érettebb, mint a velem egyidősek nagyrésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!