Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy tah. Ság, ha az a kikötésem (melyet még nem adtam tudtára a lánynak), hogy akkor járok vele, ha 10 kilogrammot minimum lefogy? :D
Nagyon kedves vagy, lekötelezel.
Egy kis bökkenő van még, nem lakunk valami közel egymáshoz, másik városban lakok, és egy házibulin ismertem meg. Az a helyzet, hogy kicsit ittas voltam, és lehet, hogy hülye is, sőt...mert biztos olyat ígértem neki, hogy majd lehet köztünk komolyabb is meg ilyenek. Ezt mondta másnap nekem. Én meg leráztam azzal finoman, hogy nincs most kedvem kapcsolatot kialakítani senkivel sem (anno elvesztettem a hitem amúgy is a nőkben egy barátnőm kapcsán), meg most azért nem vagyok eleresztve sem, hogy utazgassak hozzá. Huszonévesek vagyunk mindketten. Szóval próbáltam megmondani neki, hogy nem akarom a folytatást, az este alatt elvoltunk, smárolgattunk meg beszélgettünk, de ennyi, nem érzem magamban a lángot. Hogyan mondjam meg neki? Ma harmadik levélben fogalmaztam meg, de hajthatatlan. Látens nyomás alatt tart, hogy majd az idő megoldja meg zavarbaejtően kedves. Mondjuk én sem bunkón mondtam meg neki. Mit tegyek?
De hát miért nem mondod meg neki, hogy akkor és ott még úgy érezted, lehet belőle valami, de később rájöttél, hogy egyáltalán nem az eseted.
Még csak most ismerted meg, nem is tetszik, semmi érzelem nincs, csak normálisan viselkedik, meg kedves. Ennyi. Még ha le is adná azt a több mint 10 kg-t, az nem két hét alatt fog lemenni, hanem több hónap alatt, addig meg mit csináltok? Cseteltek? :D Ugyanmááááááár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!