Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy tah. Ság, ha az a kikötés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy tah. Ság, ha az a kikötésem (melyet még nem adtam tudtára a lánynak), hogy akkor járok vele, ha 10 kilogrammot minimum lefogy? :D

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem akartalak leoltani,de mégis ,mire számítottál?

Elég hiányos a kérdésed és ez a szmájli :D mindent elrontott,főleg hogy a megfogalmazás is tré.Így nem tudunk segíteni,max leoltani.

Nemártana a csajról is írni,valamit nem?(magasság,súly)Erre most mégis,mit lehet mondani?

Nem,teljesen jól csinálod,így van rendjén.Én nem így gondolom,de biztosan árnyaltabb a kép azért.

2013. febr. 19. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
na szóval 6-os voltam:)
2013. febr. 19. 22:06
 13/23 anonim ***** válasza:

22:04

nem arról van szó, hogy vonzóbb-e, ha lefogy, hanem arról, hogy a kérdező azt kéri, érte fogyjon le. mennyire lehet szerelmes, ha ilyen feltételt szab?

kérdező: nem a lányok értetlenek, hanem ez az egy, mert biztos odáig van érted (biztos nem olvasta a kérdést).

2013. febr. 19. 22:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Jó kapkodtam a kérdés megfogalmazásánál, mert megzavartak. Kb 176 magas és olyan 75-80 kg közt van.
2013. febr. 19. 22:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes, most találkoztam vele először hétvégén egy buliban. Nem mertem neki ezt mondani, de ha lefogyna jobban, akkor járnék vele.
2013. febr. 19. 22:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja,a 22:04-es(én) és a 22:04,22:06-os nem ugyanaz,az egyező százalék ellenére:D
2013. febr. 19. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért nagy marhaság ez így, mert a lány valószínűleg tudja, hogy kövér. Ha akart volna, vagy könnyen tudott volna, már lefogyott volna.

Eleve egy ilyen beszóláshoz pofátlannak és kolosszális bunkónak kell lenni.

Ha felhozza, hogy járni akar veled, nyugodtan meg lehet mondani neki, hogy neked nem az eseted külsőre, mert neked a vékony lányok tetszenek. Aztán majd eldönti, mit kezd ezzel az információval.

2013. febr. 19. 22:10
 18/23 A kérdező kommentje:
Már jár kondiba, mert ezelőtt, korábban egy képen láttam és hát iszonyatosan pufi volt. Ez már most istenes ahhoz képest, de még mindig nem elég. Való igaz, hogy nekem a vékony lányok jönnek be.
2013. febr. 19. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:

Így már oké:)

Az vagyok aki "úgy leoltott":)

De segíteni szeretnék.Na szóval,ha megmondod neki,akkor ha dacból le is fogy 10kilót(mert le fog,hiúság)soha nem fogja azt érezni hogy bejön neked a teste(soványabban se)Állandóan önbizalom hiányos lesz,még ha nem is mutatja.Ezek után nem szívesen fog előtted fehérneműben/meztelenül lenni.Én csaj vagyok,magamból kiindulva,nem lennék rá képes,ha valaki ezt így az arcomba vágná. Nyilván,csak azért is kihoznám magamból,amit kilehet,de sosem érezném hogy igazából vonzódik hozzám.Hamarabb vége lenne,mint lenne bármi is.

Te nem tudhatod,hogy egy csajnak,ha nincs modell teste(de ha még meg is közelíti)sosem látja magát csinosnak annyira,hogy elhiggye,hogy pont ő kell a barátjának.Ilyenkor inkább az jön jól hogy a barát biztosítja hogy nagyon szexi stb,jó nő meg ilyenek.De csak ha tényleg úgy gondolja.Remélem,nem fogod nyíltan az arcába mondani.

Inkább hívd meg sportolni magaddal(lehet hogy csak nincs kivel mennie,ezért nem szereti)Mond azt hogy neked unalmas egyedül,szereted a társaságát,szeretnéd,ha elkísérne.Burkolt célzás,de mégse fájdalmas(ha nem kérdez rá)

2013. febr. 19. 22:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Akarsz járni vele, ilyen kinézetével? Nyilván nem, akkor meg ne foglalkozz a csajjal, kövér és kész. Majd ha lefogyott akkor foglalkozz vele. Addig meg sokkal jobban jársz ha keresel egy olyan csajt aki most szép és nem 5 hónap múlva. Hidd el, találsz. A csajnak meg magáért kell lefogynia. Ez olyan, mintha összejönne veled egy bombanő de azt a feltételt szabná hogy izmosodj 10 kilót zsírmentesen. Nyilván neked is szarul esne, és ha csak emiatt járnál edzeni, akkor soha életedben nem érnéd el a célt mert rossz lenne a hozzáállásod.

Tahóság lenne, de egyben őszinteség is, hiszen ez az őszinte valóság, hogy egy csajnak jól kell kinéznie. Csak ez az őszinteség nem megszokott a társadalomban, és kb. minden nem megszokott dolgot elleneznek az emberek. Inkább keress egy csajt aki tényleg istenigazából tetszik neked, nem csak azért akarsz összejönni vele, mert úgymond ha nincs szamár jó a kecske is...

2013. febr. 19. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!