Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dezso369 kérdése:
Szerintetek tetszem neki, , vagy lehet valami koztunk?
Figyelt kérdés
Az gáz ha mondjuk szuleim elváltak és anyum egy pasival osszejott ,,az o lányárol lenne szo ,,ugymond mostohatestvérem,,elég sokat beszélgetunk,,,igazán személyes dolgokról is (leggyakorib téma a sex)
és sokat sétálunk ugy egyutt a faluba ,,még nem fogtam meg a kmezét ilyenek csak barátinak tunik,,de én tobbet akarok barátságnál ,,,egy lány mit tesz ha tetszik neki egy fiú? mivel elég ritkán találkozunk ezért mindjart az az elso hogy mindent elmond ami addig tortánt vele mert azt monjad hogy ,,Nincs más akivel elbeszélek igy,, meg ,,fiuval még ilyenekrol sose beszéltem rajtad kivul,, nem volt még pasija ,,karácsonyra vettunk egymásnak ajándékot ,,szerintetek mi van? normális válaszokat vagy humorosokat ,,,hulyeségeket nem kérek :-)
2013. febr. 19. 19:23
1/2 anonim válasza:
Lehet valami köztetek, vérfertőzés veszélye nem áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!