Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak tetszem és nekem is tetszem hogy érjem el h ő kezdeményedzen mert én nem merek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 22:16
1/11 anonim válasza:
Nem tom. Én is tetszem magamnak.
2/11 anonim válasza:
Hát, ha csak vársz ölbe tett kézzel, akkor lehet, hogy ő sem fog kezdeményezni. Esetleg ő is fél.
Úgy, hogy várjál még egy picit, hátha, ha nem közeledik feléd, akkor neked kell összekapnod magad és kezdeményezni.
3/11 anonim válasza:
Aki nem lép egyszerre, nem kap réteste estére!
4/11 anonim válasza:
Aki ennyire balfácán hogy nem tud kezdemény edzeni, az ne lepődjön meg, ha nem lesz csaja. Ha akarsz valamit tőle, neked kell lépned.
5/11 anonim válasza:
Arra várhatsz! :) a lányok igen ritkán kezdeményeznek,menj oda hozzá te, nem valószinű hogy melegebb éghajlatra küld... :)
6/11 anonim válasza:
Mindig a fiúnak kell kezdeményeznie. Ez az élet rendje.
Elég ritkán előfordul, hogy a lány kezdeményezz. Amúgy, vegyél egy nagy levegőt, menj oda, és kapd le. (mindegy-mindegy alapon). Mert ha nem lépsz, akkor lehet el fogod veszíteni.
7/11 anonim válasza:
Ha tudod h tetszel neki, akkor mégis mi a kénköves ménkűért nem mersz lépni??? Ha nem lennél biztos benne, h mit érez megértemén.. de így?? De aztán majd ne csodálkozz, ha már pasi oldalán látod őt viszont, aki mert is lépni...
9/11 Mendika válasza:
Szedd már össze magad, és lépjél, te balek! Ahelyett, hogy itt agyalsz, hogy hogyan vedd rá, hogy ő kezdeményezzen.. legyél férfi, és hajrá! Aztán majd bánni fogod a sok elfecsérelt időt..
10/11 A kérdező kommentje:
értem ellenfelem nincsen aki elvehetné tőlem csak sorra valják be nekem (már 4-en) hogy szeretnek . őket prsze vissza utasítottam de mig nem leszek benne 10000% biztos h tetsze neki adig nem lépek majd kiderítem . kösz mindent
2013. febr. 16. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!