Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kértél már kölcsön pénzt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kértél már kölcsön pénzt a párodtól?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Igaz nem egy nagy összeg volt, de vissza is adtam. Igaz nem kérte vissza, de mégis amit volt pénzem vissza adtam neki. Vissza fele is így működött. Ha elemntünk valahová akkor ő lovagias volt és fizetett. De mikor nála voltam és nem volt valami akkor én mentem el a boltba.
2009. szept. 8. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Persze. És ő is tőlem. Ez tök alap dolog egy normális kapcsolatban. Persze vissza szokás adni.
2009. szept. 8. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

pénzt nem adunk kölcsön egymásnak,max aprót automatához

de megvenni egymásnak cigit,vagy telóttölteni azt szoktunk

2009. szept. 8. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem, 40 évem alatt még soha.
2009. szept. 11. 08:21
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Kölcsönkérni a csajodtól vagy pasidtól kell. A PÁRODDAL már közös háztartásban, közös kasszán vagy.
2009. szept. 11. 08:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó pár éve együtt élünk, így nem szükséges kölcsön kérnem. Amikor csak együtt "jártunk" akkor meg az fizetett, akinek épp volt pénze. Akkor mindketten szülőknél laktunk, tehát semmi olyan kiadásunk nem volt, amire azonnal kellett volna a pénz, ezeket szülők rendezték.
2009. szept. 11. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, miért vannak lepontozva, akik már kértek. Én is kértem már, beteg voltam és drága gyógyszerre kellett - természetesen kaptam is. Később megadtam, de az a pénz a közös nyaralásunkhoz lett félretéve.

Nem értem, miért lenne baj, ha valaki kölcsönkér a párjától (nem élettársra gondolok), főleg, ha az nála jobb anyagi helyzetben van. Ez nem kihasználás, ha meg is adja - utána az a párja szuverén döntése, hogy közös célra fordítja a visszaadott pénzt.

Én biztos haragudnék, ha jobban állnék, mint a kedvesem, ő meg nem szólna, hogy gondban van, kell neki pl. gyógyszerre, stb.

2009. szept. 11. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen hülye szokás már ez hogy kölcsönkérni!!!!????? Egy igazi párkapcsolatban közös kassza van!!!!!!! ez nagyon hülye kérdés volt!!
2009. szept. 11. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Akik nem élnek együtt, azoknál nincs közös kassza.
2009. szept. 11. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy férfi nem ad kölcsönbe, hanem megveszi azt amire szükséged van. Gyógyszer vagy bármi más...nem többtízezres tételek. szerintem. Legalábbis nálunk így működik. Én is ki tudnám fizetni, de mindig azt mondja a párom, hogy lesülne a képéről a bőr, ha állna mellettem egy kasszánál és én a saját pénzemmel fizetnék.
2010. febr. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!