Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősíthetik az önbizalmat az emberektől (/párodtól) kapott bókok/elismerések?
Én szoktam bókolni a barátnőmnek, nem száll el a bókoktól.
Én megolyan vagyok hogy nem szeretem ha nekem bókolnak. Engem nem kell fényezni fényezem én magam:D Kicsit egoista vagyok de senkitsem zavarok ezzel, így szeretnek:P
Ha valaki külső kontrollos, akkor függ ezektől és ha nem kapja meg a visszajelzéseit, depressziós lesz...
,,az vagy, akinek képzeled magad, és olyannak látnak mások, amilyennek te látod magadat" - ez így nem igaz. Ha jó dolgokat képzelsz magadról, akkor kicsit több önbizalommal közlekedsz a világban, és ezt mások is észreveszik. Vagy esetleg a viselkedésedben is elkezded megvalósítani ezt az ideát. De lehetsz egy szánalmas, antiszociális akármi, s képzelheted magad népszerű, különleges embernek, az ilyet téveszmének nevezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!