Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim az interneten keresgel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az interneten keresgel titokban? Miert velem tortenik ez?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok.csinosnak erzem magam es mindet megteszek a paromnak.a parom tobbszor megcsalt es akarhanyszor megnezem az adatlapjat mindig uj lanyokat talalok nala az ismerosei kozt.azt h kapcsolatban nem irja ki pedig egy eve kerem.azt mondta nem tartja fontosnak,de akarhanyszor megnezem az adatlapjat mindig tucatjaval vannak uj lany ismerosei akik enyhen szolva kitarulkozva vannak fennt a kepeikkel...ha megkerdezem honnan ismeri azt mondja h neha bejeloik vagy ideges lesz es eluti a temat...segitsetek legyszi.tanacsatalan vagyok nem tudok benne bizni.elottem sosem nezi meg az iwiwjet es a telefonjat is lekodolta es mikor velem van folyton le van hallkitva..multkor mar sirva kertem h rakja ki h kapcsolatban de nem rakja csak lerakta a telefont,hogy mit eroszakoskodom..nem tudok bizni benne..
2009. szept. 8. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"a parom tobbszor megcsalt"

Ha már eldöntötted hogy az áldozat szerepét vállalod magadra akkor az is maradsz.

Szerintem ideje lenne a sarkadra állni.

2009. szept. 8. 16:03
 12/19 Kankalin ***** válasza:
100%
Kényelmes vagy neki. Azt csinál amit akar, azzal akivel akar, erre te nem kivágod, mint macskát sz.rni, hanem még kalapolgatsz, kedvében jársz... Néha kicsit sirdogálsz, leugat, és minden megy tovább... Már megbocsáss, de abszolút hülyére vagy véve.
2009. szept. 8. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

fent már leírták azt ami az én véleményem is. hagyd ott

22f

2009. szept. 8. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

azért veled történik ez, mert hagyod.

Kezd el keresni magadnak egy másik életet. Mert amiben most vagy az rossz.

Ez a pasi csak kutyának tart téged. Te meg el akarod fogadni ezt a helyzetet??

Én a helyedben lecserélném a telefonszámom, megpattannék, de hagynék ott neki egy levelet:

"Mostmár felesleges, hogy megváltoztasd az iwiw-en a "családi állapotod", EGYEDÜLÁLLÓ LETTÉÉÉL! ÉN MEG BOLDOG!"

2009. szept. 8. 16:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi tuti,hogy megcsal.

Keress olyat aki megbecsül,aki felvállal és nem ideges lesz,ha kéred hogy írja ki,vállalja hogy kapcsolatban él.

Ha nincs bizalom,minek a kapcsolat?

Nem hiszem,hogy így boldog tudnál lenni,hogy folyton azon kell gondolkoznod,hogy megcsal-e vagy éppen kivel van.

Én legalábbis úgy vagyok vele,ha már ennyire nem bíznék a páromban nem lennék vele!!Az meg,hogy titkolózik,hát ha nincs mit akkor nem tenné.

Szerintem iwiw-en itt-ott biztos találnál olyan üzeneteket amiből kiderülne,hogy megcsal ezért nem nézi előtted.Persze ez csak az én véleményem.

2009. szept. 8. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

bocs h eztmondom, én kb 3 mondatot olvastam el a sztoridból, és azt tudom mondani h te nem vagy normális, h vele vagy. egy megcsalást még lehet elnéznék, de 2 után már repülne....

namost végigolvastam az egészet.

most csak azt tudom mondani h te totálisan nemvagy normális. porig alázod magadat. ez neked nemtűnik fel? ez a pasi csak szórakozik veled, merthogy nem szeret az 100000%. ja és tuti h megcsal

2009. szept. 8. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Én nem csalnálak meg :-)

21 férfi

2009. szept. 8. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a fenébe.Legközelebb próbálj olyat találni aki férfi létére nem myvip függő.
2009. szept. 8. 18:38
 19/19 kolosszus22 ***** válasza:

Nemtom, hogy ez olyan sokat számít-e, de tele van a iwiw olyan nőkkel, lányokkal akiknek barátjuk van, vagy házasok és mégis fenn vannak a randizós oldalakon. Sztem kíváncsiskodik.

22/F

2009. szept. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!