Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim az interneten keresgel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az interneten keresgel titokban? Miert velem tortenik ez?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok.csinosnak erzem magam es mindet megteszek a paromnak.a parom tobbszor megcsalt es akarhanyszor megnezem az adatlapjat mindig uj lanyokat talalok nala az ismerosei kozt.azt h kapcsolatban nem irja ki pedig egy eve kerem.azt mondta nem tartja fontosnak,de akarhanyszor megnezem az adatlapjat mindig tucatjaval vannak uj lany ismerosei akik enyhen szolva kitarulkozva vannak fennt a kepeikkel...ha megkerdezem honnan ismeri azt mondja h neha bejeloik vagy ideges lesz es eluti a temat...segitsetek legyszi.tanacsatalan vagyok nem tudok benne bizni.elottem sosem nezi meg az iwiwjet es a telefonjat is lekodolta es mikor velem van folyton le van hallkitva..multkor mar sirva kertem h rakja ki h kapcsolatban de nem rakja csak lerakta a telefont,hogy mit eroszakoskodom..nem tudok bizni benne..
2009. szept. 8. 15:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
95%
szerintem ez egyértelmű helyzet... Kérdés, hogy te mennyi ideig akarod ezt húzni...
2009. szept. 8. 15:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ha megfogadsz egy tanácsot, akkor minnél előbb keresel magadnak olyasvalakit, aki elfogad és megbecsül téged és felvállalja a kapcsolatotokat. Az alapján, amit leírtál, ebből a kapcsolatból már nem fog túl sok jó kialakulni, minél előbb kilépsz belőle, annál jobb.

31/F

2009. szept. 8. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,de ez a pasi nem vesz téged komolyan. Légy büszke és vess ennek véget. Ha nem tezsed nem adok sok időt és ő fog dobni,addig meg még párszor bolondot csinál belőlled. Légy büszke,és hidd el nem egy pasiból áll a világ!!!
2009. szept. 8. 15:36
 4/19 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi hozzaszolasokat es szeretnem kerni,hogy ferfiak is valaszoljanak h az o szemszogukbol hogy latjak.
2009. szept. 8. 15:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyertelmu... akinek nincs takargatni valoja, az kiteszi a telefonjat,ha arrol van szo es kiirja,h kapcsolatban van-e, vagy sem. Ha meg mar elozoleg is megcsalt,akkor meg nem legy meglepodve, hanem kabat, kalap aztan viszlat! A masik meg,h te eleve nem bizol benne, akkor nem lenne jobb egy olyan pasival lenned,akiben megbizhatsz?

F 29

2009. szept. 8. 15:43
 6/19 anonim ***** válasza:
33%
Talán ha megtanulnád a nyelvtanból a mondat szerinti tagolást, az írásjelek és a nagybetűk használatát, többre becsülne...
2009. szept. 8. 15:53
 7/19 anonim válasza:
60%
HOGY TE MEKKORA BUNKO VAGY KEDVES UTOLSO VALASZOLO!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 8. 15:58
 8/19 anonim válasza:
76%
bocsi elozo vagyok nem a 29F-nak irtam
2009. szept. 8. 16:00
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha én szerelmes lennék egy

nőbe aki a párom első dolgom lenne hogy kiírom a myvipes

adatlapomon hogy kapcsolatban és nem nézöldnék más nők után

én már csak ilyen hűséges tipus vagyok :)

de sajnálattal látom hogy a te pasid nem az.....

2009. szept. 8. 16:00
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

16:00

ja és 21/férfi :)

2009. szept. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!