Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú/férfi?
Aki kedves, humoros, udvarias, őszinte, megbízható, odaadó, hűséges, tud romantikus is lenni, inkább visszahúzódó, szerény, csendes (számára ismeretlenekkel), de akit szeret azzal megosztja minden gondolatát, nincs sok barátja, nem szeret bulizni, nem iszik, nem cigizik, csak azzal képes lefeküdni, akibe szerelmes (magyarul nem az egyéjszakás kalandok híve), a szerelméért bármire képes, ő számára a legfontosabb. Barátnőjével képes órákig beszélni, viccelődni, szeretnek együtt játszani számítógépes játékokkal. Ja, és ne legyen beképzelt, sőt inkább kicsit "önbizalomhiányos".
Külsőre inkább átlagos minden szempontból: átlagos testalkat (ne legyen túl vékony, se túl kövér), normál magasság, leginkább sötét haj és szem (de a szemszín nem olyan fontos). Az arca legyen rendben.
Csak kíváncsi vagyok, egyáltalán létezik-e ilyen fiú, mert számomra Ő lenne az ideális. :)
Biztosan van teljesen ilyen is, rám is illik a nagyja, de alkoholt mértékkel, ha van valamilyen esemény, akkor iszom, de az szerencsére nem változtat meg.
"Szeretnek együtt játszani"— tényleg játszol :)? Én még nem találkoztam
olyan lánnyal, aki játszana.
Átlagnál izmosabb vagyok, de nem az az ijesztő kategóra, 176cm-70kg.
Dohányzom sajnos...
De ha megkérne rá az akit szeretek és akit én is szeretek szemrebbenés nélkül letenném azt is...
szóval megfelelek a követelmányeidnek :) Velem órikig el tudsz dumálni/viccelődni bármiröl :)
Köszönöm az újabb kommenteket. :)
#7 Nem, csak kíváncsi voltam, létezik-e egyáltalán ilyen fiú:)
#8 Lehet, hogy csak nem találkoztál a megfelelő személlyel. :) Nem mondom, hogy nekem egyáltalán nem számít a külső, mert szerintem mindenkinek számít valamilyen szinten... de számomra nem ez a legfontosabb, inkább a belső értékek, amiket írtam. Ha boldog vagyok vele, akkor a szememben is megszépül:)
#9 Mondjuk ezek még nem annyira kizáró okok:D
#10 Hát nem is kicsit:D
#11 Köszi, csak félek, hogy sosem fogok ilyen fiút/férfit találni:/
#13 Hát igen, de ilyennek is kell lenni valakinek:D
#14 Írtam:)
#15 Sok sikert, remélem összejön;)
#16 Az nem probléma:D
#17 Sajnálom:( Amúgy énsem véletlenül keresek pont ilyen fiút... mert rám is igaz a leírás:)
#18 Csak sajnos te túl fiatal vagy:D
#19 Hát én pont ezeket az értékeket kerestem, eddig hiába...:/
Igyekeztem mindenkinek válaszolni:D
#21 Igen, imádok játszani:D Pedig szerintem sok ilyen lány van. :) Számomra az lenne az ideális, ha a szerelmem egyben a legjobb barátom is lenne, akivel pl játszani is tudunk, sztem annál nincs jobb:D
#22 Hát én meg pont ezt keresem..:)
#23 Értékelendő, hogy képes lennél letenni a cigit azért,akit szeretsz:)
#25 A külsőt nem akartam nagyon részletezni, pont azért mert nekem inkább az összkép számít... szóval leginkább személyesen dőlne el, hogy mennyire jön be az illető, nem muszáj pont ezeknek a kritériumoknak teljesülnie (legalább is a külsőre vonatkozóknak) :)
Rám csak a számítógépes rész nemigaz, mert játszani nemszoktam. Nagyon önbizalomhiányos se vagyok, szóval ezis bukta.
Szerintem minden más renben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!