Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú/férfi?
Aki kedves, humoros, udvarias, őszinte, megbízható, odaadó, hűséges, tud romantikus is lenni, inkább visszahúzódó, szerény, csendes (számára ismeretlenekkel), de akit szeret azzal megosztja minden gondolatát, nincs sok barátja, nem szeret bulizni, nem iszik, nem cigizik, csak azzal képes lefeküdni, akibe szerelmes (magyarul nem az egyéjszakás kalandok híve), a szerelméért bármire képes, ő számára a legfontosabb. Barátnőjével képes órákig beszélni, viccelődni, szeretnek együtt játszani számítógépes játékokkal. Ja, és ne legyen beképzelt, sőt inkább kicsit "önbizalomhiányos".
Külsőre inkább átlagos minden szempontból: átlagos testalkat (ne legyen túl vékony, se túl kövér), normál magasság, leginkább sötét haj és szem (de a szemszín nem olyan fontos). Az arca legyen rendben.
Csak kíváncsi vagyok, egyáltalán létezik-e ilyen fiú, mert számomra Ő lenne az ideális. :)
"együtt játszani számítógépes játékokkal"
vannak!!
:D
#1 Szerencsés lehet az a lány:)
#2 22
#3 Igen tudom, de arra vagyok kíváncsi, mennyi az esélye, hogy egyáltalán a környezetemben létezik-e ilyen fiú, mert azzal nemsokra megyek, ha a világ másik felén létezik egy pont ilyen fiú...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!