Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen fiú/férfi?

Figyelt kérdés

Aki kedves, humoros, udvarias, őszinte, megbízható, odaadó, hűséges, tud romantikus is lenni, inkább visszahúzódó, szerény, csendes (számára ismeretlenekkel), de akit szeret azzal megosztja minden gondolatát, nincs sok barátja, nem szeret bulizni, nem iszik, nem cigizik, csak azzal képes lefeküdni, akibe szerelmes (magyarul nem az egyéjszakás kalandok híve), a szerelméért bármire képes, ő számára a legfontosabb. Barátnőjével képes órákig beszélni, viccelődni, szeretnek együtt játszani számítógépes játékokkal. Ja, és ne legyen beképzelt, sőt inkább kicsit "önbizalomhiányos".

Külsőre inkább átlagos minden szempontból: átlagos testalkat (ne legyen túl vékony, se túl kövér), normál magasság, leginkább sötét haj és szem (de a szemszín nem olyan fontos). Az arca legyen rendben.

Csak kíváncsi vagyok, egyáltalán létezik-e ilyen fiú, mert számomra Ő lenne az ideális. :)

2013. febr. 18. 22:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Van esélye nyugodj meg:) sok hülye ember van, de van sok normális is.
2013. febr. 18. 22:57
 12/35 anonim ***** válasza:
elszámoltam 8 év korkülönbség
2013. febr. 18. 22:58
 13/35 anonim ***** válasza:
inkább az a ritka, hogy egy lány ilyen fiút/férfit keres
 14/35 anonim ***** válasza:
Kérdező! Egy várost, vagy legalább egy megyét írsz privátban?
 15/35 anonim ***** válasza:

Remélem ezt a lány is felismeri, és nem fog lerázni :)

1-es voltam.

16/35 anonim ***** válasza:
Bocsi,de zöld szemem van.
2013. febr. 18. 22:59
 17/35 anonim ***** válasza:

igen,én :) Bár szerintem fiatal vagyok hozzád.. (Szeptbe leszek 20) nagyon sok minden történt velem,amik miatt olyan vagyok mint ahoyg leirtad..nem volt egyszerű életem,ami miatt más a meglátásom embereket-szituációkat függöen,de ez nem is ide való :)

Hajam barnás,a szemem meg sajnos kék,tehát nem sötét :)

2013. febr. 18. 22:59
 18/35 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok,mondjuk én izmosabb alkat és kékszemű.

17/F

2013. febr. 18. 23:01
 19/35 anonim válasza:

Létezik. Csak az érték mindig rejtve marad. Mert nem keresik sokan. Én pl ilyen vagyok. Annyi a baj, hogy 190 cm magas vagyok. Meg zöld szemem van. De barna hajam. Ezzel változik valami az életemben? Ugyanúgy barátnő nélkül vagyok. Pedig írok, fényképezni is szeretek (csak saját gépem még nincs), érdekel a zene (dobok), bringázás stb.

F25

2013. febr. 18. 23:02
 20/35 anonim ***** válasza:
EZ DE DURVA A KÉRDEZŐ ELMONDOTT RÓLAM MINDENT! 25/F
2013. febr. 18. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!