Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok fiú/lány miért megy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú/lány miért megy a külsőségekre?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy nagyon sokan azt nézik,hogy milyen a másik,külseje,hány barátja van,mennyire pénzes.Sok fiú például csakis csinos szexi,lánnyal tud össze jönni még akkor is,ha a lány jellemileg kifogásolható.Az viszont kevésbé érdekel sokakat,hogy milyen a másik jelleme:mennyire hűséges,ragaszkodó,megbízható stb.

Én személy szerint nem tudnék valakivel össze jönni csak azért,mert gazdag,jól néz ki,népszerű stb.Ha mindez mellett fűvel fával megcsal,hazudozik.Nem találom értelmét,de ez csak az én személyes véleményem.

Érdekelnének a kultúrált vélemények! :)

2013. febr. 18. 22:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
7-10-es: Nem már napok óta,de tényleg tetszik jó kis összefoglaló. :)
2013. febr. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!