Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megviseli legalább egy kicsit az exemet is a szakítás?
igen. kivéve ha az van mint az én exemnél.
házsártos anyja van és igazából pótmuter voltam neki csak nem tűnt fel ugye a szex miatt.
én voltam a fiatalabb, de mérföldekkel érettebb, szóval így támaszkodott rám, meg irányítottam mert erősebb személyiség vagyok.
aztán megszeretett egy kiscsajt, elhagyott, de akkor kiesett alóla a talaj, mert a másik lányra meg nem tudott így támaszkodni mert még az is gyerek volt.
szóval eltelt néhány hét és állandó jelleggel irogatott hogy mondjam meg mit tegyen, találkozzunk stb.
találkoztunk és csak panaszkodott meg egész végig az ölemben feküdt ... mint egy kisgyerek, talán az is volt, az én nagy gyerekem.
de az biztos, hogy ez valahogy beteges szitu, neki is fel kell nőnie, még úgyis hogy olyan anyja van h le se k.ulázza.
szóval egyszercsak nem lettem elérhető neki. de látom, valahogy azért boldogul, mert titokban követem az életét.
szóval a kérdésre: igen, lehet hogy neki is fáj.
de közel sem biztos hogy szerelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!