Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor jön el az itt/ott alvás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az itt/ott alvás ideje?

Figyelt kérdés

Ő 17 én 18

ő szűz én nem

mikor jön el annak az ideje hogy elkéredzkedjen otthonról hogy nálunk alszik? Esetleg beadagolja hogy én alszok ott?

nálatok mennyi idő telt el mire ott aludtatok a párotoknál?

18/F

2009. szept. 8. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nálaunk talán két hét...de csak tényleg alvásról volt szó...sokáig nála aludtam,és 3 hónapra rá történt meg a dolog.akkor 16 voltam ő 20.4 év lett belőle.(már véget ért)

20/L

2009. szept. 8. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a lány szülein múlik. Ott aludhatna két hét múlva is de ha féltik akkor hiába.
2009. szept. 8. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha vele beszélnéd meg?
2009. szept. 8. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy jöttem össze a párommal, hogy ott aludtam :) Ergo még nem is jártunk, mikor odamentem, de már úgy jöttem haza, hogy együtt vagyunk. Rá egy hónapra és négy napra történt meg az első szeretkezés.
2009. szept. 8. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:

2.talin beengedtem az ágyamba..nem alvás céljából...ahhoz hogy nálam aludjon,kellett 3 hónap...(nem lakom már szülőkkel)

22/L

2009. szept. 8. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak: nálad ez speciális... ha egyedül laksz, 22 évesen, akkor nagyobb bizalom kell az alváshoz, mint a szeretkezéshez. 18 évesen, a szülőkkel közös lakásban ez még másképp van.

Én néhány hónapot mondanék - persze, ha közben már elég jól megismeritek egymást.

2009. szept. 8. 20:10
 7/11 A kérdező kommentje:
megbeszéltem vele is... de mikor mondtam hogy csak azon múlik hogy akar-e meg az ősei engedik-e egyből elkezdte a "Neemtudóóóóóóhóhóóóóm" dolgokat... Nők...<-- na ezért milyen kövezést kapok:D
2009. szept. 8. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:

tegnapi 13:45-ös vagyok...

legelső pasi is bekerült az ágyamba kb 2 hét ismerettség után,18 évesen,még szülőkkel lakva..nálam is aludt...

és lett belőle szép másfél év

nevelésen mulik,szülők engedékenységén

engem ugy neveltek,hogy mindig minden meg volt engedve,kikötés annyi volt,hogy gyerek ne csusszon be,és minimum 2 diploma...amig ment a tanulás,addig az alhatott nálam,akit akartam,addig maradtam és ott ahol akartam

csak nevelés kérdése

22/L

2009. szept. 9. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Mikor kedv van hozzá. Ha este buliból hazatérve akkor, akkor. Max benyögöd fateréknak h ittalszik ez meg az és reggel nem nyitják rád az ajtót ennyiiii Legalábbis én ígyszoktam
2009. szept. 9. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:

őőő igen nálunk így lenne de a probléma nem az én szüleimmel van:)

ketten vagyunk fiútesók és én vagyok a fiatalabb (6 évvel) szóval szüleim tudják hogy kell ilyenkor viselkedni :P

2009. szept. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!