Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőknek bemutatás, náluk alvás "filmezés" címszó alatt reális már?
1 hónapja és egy hete vagyunk együtt (karácsonyi buli:D), és meghívott hozzájuk, hogy bemutatna, meg náluk aludjak, meg ilyenek....lehet én vagyok a maradi, korainak érzem...meg amúgy is parázok az após-anyós dologtól...:S
17/F
ha korainak érzed, hát mondd meg ezt neki is :)
(nálunk érdekesen alakult a dolog, pár napja voltunk együtt, és emberem nagy krvapecér volt korábban, nemigen vitt haza lányt - bár jó sokkal volt dolga - ha jól tudom 33 éves koráig csak egyet rajtam kívül. aztán pont úgy jött ki a lépés, hogy szülei telefonáltak, hogy már rég látták, jöjjön el ebédelni, ő meg rögtön közölte, hogy barátnőstül jönne. mire az anyukája kicsit meglepődött és megkérdezte, hogy "nem túl korai?" :D akkorát nevettem ezen, mondom szívem, ha anyukád ezt még korainak érzi, akkor miattam várhatunk vele :D )
szerintem full jól gondolod. Ez még tényleg korai, és esetleg egy filmezés lehet a dologból, de ott alvás az
szerintem is sok.
De a csajszi gondolkodás módja mindenképp díjazandó hogy be
akar mutatni :) De az együtt alvással még várjon szerintem ;)
Filmezés, bemutatás oké, de a náluk alvás szerintem is korai még. Főleg ha először mész hozzájuk, nem is ismered a szüleit de már velük leszel egy házban ott is alszol... Nekem kellemetlen lenne egy idegen helyen fürdeni, idegenekkel egy fedél alatt aludni stb. :) Inkább én a helyedben először megismerném a családot, járnék hozzájuk pár hónapig, amíg ki nem alakul egyfajta kapcsolat a szülők és közted, aztán jöhetne az ott alvás. Meg ki tudja, hogy a lány szülei, hogy reagálnának arra, hogy hazavisz téged a lányuk bemutatni és bejelentitek, hogy ott is alszol. Fontos az első benyomás és lehet, hogy ezzel egy életre elvágnád magad a szülőknél.
Nem kell kapkodni. Ez csak az én véleményem, akárhogy is döntesz kívánom, hogy jól sikerüljön a találkozó! ;)
Egyéni véleményem:
Nálunk első találkozó szilveszterkor volt,nem egy helyen lakunk és ugy volt bármi lesz is nálunk alszik 2 napot, de végül olyan jól sült el a dolog hogy még maradt 2 napig.
És ez első találkozó volt,első naptól kezdve vele aludtam,ettől nem vagyok semmivel sem rosszabb lány másoktól sőt még érintetlen vagyok,és nem bántam meg hogy mellette ALUDTAM.
Most ott tartok hogy hiányzik ha nem alszik velem.
Ez tőletek függ mit tartotok korainak!!!
Sok függ attól, hogy milyenek a szülei, hogyan reagálnák le a dolgot. Említsd meg neki, hogy neked ez kellemetlen lenne, mert biztos a szülei is korainak tartanák. Az fontos, hogy ha úgy döntesz hogy elmész, kérd meg a lányt hogy előre közölje a szüleivel, hogy mész, és ott is aludnál, ne érje őket meglepetésként és ne előtted balhézzanak, az neked nagyon kellemetlen lenne...
A filmezés, ott alvás pedig tényleg lehet csak filmezés, alvás. Nem kell elkapkodni.
Én 20 évesen, szűzen jöttem össze az első barátommal, és már 1 hét (!) után együtt aludtunk, pedig én elég konzervatív vagyok ezekben a dolgokban. :) De mivel mi távol lakunk, ezért mikor elmentem hozzá 2 napra, nem tudtam máshol aludni. Egy ágyban aludtunk, de ruhástól, és csókon, ölelésen kívül nem történt semmi. 4,5 hónap után szeretkeztünk először, pedig előtte sokat aludtunk együtt, nála is, nálunk is (én a szüleimmel laktam, ő albérletben egyedül). Petting persze volt, de az első alvásnál az sem, szóval nálatok is simán lehet egyszerű alvás...
Utolsónak igaza van, én előtte válaszoló vagyok.Én is közöltem a családtagokkal hogy itt is aludna,mi sem lakunk egymáshoz közel.
Az alvás nálunk is ruhában történt és semmi extra nem volt,de jó érzés volt hogy mellette aludtam és átölelt,minden féle bepróbálkozás nélkül.
Ha te korainek érzed, akkor korai.
Nálunk ez kb egy hét után megtörtént, és úgy mutatott be a szüleinek a srác, hogy reggel kómás fejjel megjelentem, mivel éjszaka későn mentünk haza, tehát akkor már nem találkoztam a szülőkkel. De nagyon örültek, hogy a kicsi fiuknak van barátnője, anyukája csinált nekem reggelit, nagyon aranyosak voltak és őszinte örömmel fogadtak (pedig a szituáció elég fura volt azért).
Én örülök hogy így egyszerűen túlestünk a formaságokon, így nem volt stressz, csak az a kis sokkszerű reggel :D
Mindenki parázik tőle, nem csak te, nyugi :) Szerintem nem túl korai, még ha nem csak alvás lesz belőle, ártani nem fog, és az is lehet, hogy csak neked akar imponálni/tetszeni azzal, hogy rá nem kell hónapokig várnod hogy "úgy" együtt lehess vele. Aztán lehet tényleg csak aludni akar, ez esetben nem tudom miért parázol, aludj vele, életed egyik legjobb élménye lesz, ezt garantálom :)
A lényeg, hogy mindenképp tudakold meg a szándékait, hogy tényleg csak aludni akar, vagy már összebújni is szeretne veled, és ha tényleg korai, akkor mondd el neki ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!