Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél abba, hogy csak akkor jöhetnél össze egy csajjal ha hozzád költözik?
Röviden a sztori annyi, hogy már egy jó ideje, úgy fél éve kavarok egy csajjal, de titokban. Van 3 éve barátja és együtt élnek. A csaj már nem szereti, csak megszokásból vannak együtt, a barátja szinte le sem szarja, mert ha nem dolgozik, akkor egész nap be van tépve. A csaj azt mondta, hogy csak akkor szakít a pasijával ha hozzám költözik. Sajnos ő eredetileg elég messze lakna, de jelenleg abban a városban dolgozik ahol a pasijával összeköltözött, én is abban a városban lakok. Én egyedül élek, szóval ez a rész nem is gáz, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e. Tény hogy a csaj iszonyat szép, kb a legjobb nő akit valaha is megérintettem, jól is megvagyunk és már kib@szottúl zavar ez a mély titkolózás plusz az is frusztrál, hogy néha a barátjával is lefekszik. De ez még nem szerelem, szar lenne kib@szni 3 hónap után és arra fogni, hogy ez nem működött, mert akkor ő hatalmasat bukna.
Tipp? Tanács?
23/F
egy esélyt kaphatna.. szerintem..
mit veszíthetsz ? ha nem jön össze majd tovább áll tőled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!