Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! A barátnőtökkel maradnátok, ha most teherbe esne, és meg akarná tartani a babát?
Nyilván azokat kérdezem, akik még egyáltalán nem terveztek gyereket, nem élnek házasságban, esetleg nem élnek együtt sem. Ha a barátnőtök meg akarná szülni a kisbabát, mellette maradnátok, vagy elhagynátok?
(Légyszi írjátok oda, hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt.)
Na jah.
Le van hordva az ember,hogy 20 évesen nagy eséllyel elfutna ha teherbe esne a barátnője..
Nem is terveztem gyereket egy jó darabig,a másik hogy egyáltalán nem vagyok érett hozzá,és előbb családot akarok alapítani biztos otthonnal és nem csak gyereket csinálni egy bizonytalan helyzetbe
Jaj hagyjuk már.
Bízok a gumiban.Nekem megfelel eddig nem történt baj.Nem érdekel mit gondoltok.
A szexről nem mondok le.
Védekezek,ha becsúszik akkor ez van.Nem akarok gyereket de ez még nem történt meg.
Kíváncsi vagyok azért ti,hogy reagálnátok.20 évesen élni akartok és nem gyereket nevelgetni
Mit szóljon?Szerinted még is mit szólna?Apát akar.De én nem állok készen rá.
Azért védekezünk.
Én is mindig gumit használtam és nem lett gyerek. Érdekes hosszú évek alatt sosem szakadt ki.
Aztán a párom akivel komoly lett ő elkezdett fogamzásgátlót szedni (Igen mindenki tudja h 99%) De nem lett baba így se 3 év alatt, majd 3 év után abbahagyta és akkor lett gyere de akartunk is!
de a kérdés nem erről szól:D
nem ismerlek, de tegyük fel, hogy van, és szereted a barátnődet.
ma este kilyukad a gumi, de nem veszitek észre. mondjuk 2-3 hét múlva gyanút fog és csinál egy tesztet, ami pozitív lesz. abortuszra nem akar menni, mert.. mert emberből van, ebbe ne menjünk bele
mit teszel?
Sokkot kapnék.Aztán leülnék sörözni.
pár nap után megkeresném mit tervez.Max támogatnám ha megakarja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!