Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak! A barátnőtökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! A barátnőtökkel maradnátok, ha most teherbe esne, és meg akarná tartani a babát?

Figyelt kérdés

Nyilván azokat kérdezem, akik még egyáltalán nem terveztek gyereket, nem élnek házasságban, esetleg nem élnek együtt sem. Ha a barátnőtök meg akarná szülni a kisbabát, mellette maradnátok, vagy elhagynátok?

(Légyszi írjátok oda, hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt.)

2013. febr. 17. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%

Na jah.

Le van hordva az ember,hogy 20 évesen nagy eséllyel elfutna ha teherbe esne a barátnője..

Nem is terveztem gyereket egy jó darabig,a másik hogy egyáltalán nem vagyok érett hozzá,és előbb családot akarok alapítani biztos otthonnal és nem csak gyereket csinálni egy bizonytalan helyzetbe

2013. febr. 17. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
100%os fogamzásgátlás nem létezik (kivéve az önmegtartoztatást ugye:S:D), úgyhogy aki azt mondja, hogy ő nem érett rá és nem vállalja, vagy ilyesmi, akkor az ne éljen szexuális életet.
2013. febr. 17. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjuk már.

Bízok a gumiban.Nekem megfelel eddig nem történt baj.Nem érdekel mit gondoltok.

A szexről nem mondok le.

Védekezek,ha becsúszik akkor ez van.Nem akarok gyereket de ez még nem történt meg.

Kíváncsi vagyok azért ti,hogy reagálnátok.20 évesen élni akartok és nem gyereket nevelgetni

2013. febr. 17. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13as, és akkor a barátnőd mit szóljon? neki magyarázd el ugyanezt..
2013. febr. 17. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

Mit szóljon?Szerinted még is mit szólna?Apát akar.De én nem állok készen rá.

Azért védekezünk.

2013. febr. 17. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Én nő vagyok, de nagyon elítélem azokat a nőket, akik miután annak ellenére teherbe estek, hogy a párjuk mindent megtett védekezés szempontjából, utána rá akarják kényszeríteni a babát. Mert ebbe az apukajelöltnek is kell, hogy beleszólása legyen. Ha mindenképp meg akarja szülni a nő a gyereket szülje, még az is jogos, hogy a férfi utána mindenben támogassa, de az gusztustalan, ha a nő így akarja magához kötni a párját.
2013. febr. 17. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is mindig gumit használtam és nem lett gyerek. Érdekes hosszú évek alatt sosem szakadt ki.

Aztán a párom akivel komoly lett ő elkezdett fogamzásgátlót szedni (Igen mindenki tudja h 99%) De nem lett baba így se 3 év alatt, majd 3 év után abbahagyta és akkor lett gyere de akartunk is!

2013. febr. 17. 19:29
 18/20 anonim ***** válasza:

de a kérdés nem erről szól:D

nem ismerlek, de tegyük fel, hogy van, és szereted a barátnődet.

ma este kilyukad a gumi, de nem veszitek észre. mondjuk 2-3 hét múlva gyanút fog és csinál egy tesztet, ami pozitív lesz. abortuszra nem akar menni, mert.. mert emberből van, ebbe ne menjünk bele

mit teszel?

2013. febr. 17. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Sokkot kapnék.Aztán leülnék sörözni.

pár nap után megkeresném mit tervez.Max támogatnám ha megakarja tartani.

2013. febr. 17. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
22 f ha nem tervezük akk mért akarja megtartani ? akk valaki csak akarja ,én depresziós lennék egyenlőre vagy 8-10 évig nem kéne gyerek de ha most becsúszna én nembírnám idegileg egy olyan gyereket akit nem akartam ill a barátnőm testének megváltozását se tolerálnám... én még nem álok készen mostani helyzetben otthagynám ahoz nagyon nagyon szeretnem kéne de úgy már nemfogok senkit..
2013. febr. 17. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!