Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok csak azért a barátnőtökkel, mert jó a szex?

Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy szerelemmel indult a kapcsolat, valami elmúlt.. már nem olyan különleges számotokra, csak jó, jó vele az ágyban, és jól néz ki. mit tennétek?
2012. febr. 29. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. febr. 29. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb a csaj kiszúrná, hogy mi a helyzet
2012. febr. 29. 21:52
 3/10 anonim válasza:

Nem tudom sajnos mert pont fordított helyzetben vagyok.

A szerelem az lángol mindkét részről. Szex eleinte mindennapos volt, aztán hetente 1-2. Mostanában viszont havi 1.. Kezd nagyon nem tetszeni, de ő azt mondja, hogy nincs hozzá kedve. Talán a fogamzásgátló miatt.

Hát ez van.

2012. febr. 29. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
A barátnőd más is felpróbálja..
2012. febr. 29. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
ma 21:53-nak szólt
2012. febr. 29. 21:56
 6/10 anonim válasza:

21:53-as vagyok.

Ebben biztos vagyok hogy nem. :)

2012. febr. 29. 21:57
 7/10 Gergo_30F ***** válasza:
ez csak ideig-óráig elég...vagy korrekt leszel, és elmondod mi van, vagy megvárod, míg megérzi. én az előbbi verzióhoz tartottam magam, az se jó érzés, de legalább őszinte vagy, neked is így jobb.
2012. febr. 29. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Amíg nincs másik jó az. Bár, mindvégig éreztetném vele, hogy szép és tetszik és bírom. És nem kürtölném szét, de még csak a legjobb barátaim tudtára sem adnám azt, hogy hát már csak arra kell. Szóval a tiszteletet mindenképpen fenntartanám felé. Viszont, amikor jön egy olyan, aki valóban beindít nem csalnám meg. Szóval előtte szakítanék vele és majd csak utána görgetném tovább a másikkal a dolgot.
2012. febr. 29. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
A szex jó. Mással is jó lesz. Én kb. egy évig maradtam tovább a kelleténél a feleségemmel a szex miatt. Nem érte meg.
2012. márc. 1. 03:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze.
2012. márc. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!