Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnátok csak azért a barátnőtökkel, mert jó a szex?
Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy szerelemmel indult a kapcsolat, valami elmúlt.. már nem olyan különleges számotokra, csak jó, jó vele az ágyban, és jól néz ki. mit tennétek?2012. febr. 29. 21:49
2/10 anonim válasza:
előbb-utóbb a csaj kiszúrná, hogy mi a helyzet
3/10 anonim válasza:
Nem tudom sajnos mert pont fordított helyzetben vagyok.
A szerelem az lángol mindkét részről. Szex eleinte mindennapos volt, aztán hetente 1-2. Mostanában viszont havi 1.. Kezd nagyon nem tetszeni, de ő azt mondja, hogy nincs hozzá kedve. Talán a fogamzásgátló miatt.
Hát ez van.
4/10 anonim válasza:
A barátnőd más is felpróbálja..
6/10 anonim válasza:
21:53-as vagyok.
Ebben biztos vagyok hogy nem. :)
7/10 Gergo_30F válasza:
ez csak ideig-óráig elég...vagy korrekt leszel, és elmondod mi van, vagy megvárod, míg megérzi. én az előbbi verzióhoz tartottam magam, az se jó érzés, de legalább őszinte vagy, neked is így jobb.
8/10 anonim válasza:
Amíg nincs másik jó az. Bár, mindvégig éreztetném vele, hogy szép és tetszik és bírom. És nem kürtölném szét, de még csak a legjobb barátaim tudtára sem adnám azt, hogy hát már csak arra kell. Szóval a tiszteletet mindenképpen fenntartanám felé. Viszont, amikor jön egy olyan, aki valóban beindít nem csalnám meg. Szóval előtte szakítanék vele és majd csak utána görgetném tovább a másikkal a dolgot.
9/10 anonim válasza:
A szex jó. Mással is jó lesz. Én kb. egy évig maradtam tovább a kelleténél a feleségemmel a szex miatt. Nem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!