Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal?! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem először a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele
nem értem az ilyen szülőket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?!
mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat..
de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülői felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig ő még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..."
De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el !
Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is !
koszi a valasozkat es a segitseget !!
egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD
Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast ..
koszi midnenkinek !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!