Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Igénylitek még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Igénylitek még a fútól az udvarias előzékeny magatartást, vagy ez konzervatív a számotokra?

Figyelt kérdés

Most igazából nem a tinikre gondoltam, hanem a 22-25 éves korúakra. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a hagyományos udvarlás, az első randin való udvarias viselkedés valahogy a háttérbe szorult. Nem segíti le, vagy fel a kabátom, nem tolja a széket alám, amikor meghívott egy elegánsabb étterembe vacsorázni, egy szál virágot sem hozott a találkozásunkra, stb.

Ez már csak hiú ábránd?

2013. febr. 17. 17:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%

ma 17:54

Ezt ki kellene plakátolni minden pasi agyába... :) Akkor nem lennék egyedül ezzel az életstilussal :)

2013. febr. 17. 18:10
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy el kell fogadnod, hanem kíváncsi vagyok, hogy mi az amit egy fiú mondjuk kihagyna. Egyébként szívesen terjeszteném a véleményemet.

Én bizony nagyon jó néven venném, ha mondjuk egy csokor hóvirággal állna elém.

2013. febr. 17. 18:15
 13/28 A kérdező kommentje:

10-es! Félsz, hogy elvárnák a lányok ezt az udvarias magatartást?

Nekem nagyon bejön, ha a leírtakhoz hasonlóan viselkedik a fiú. A múltkor színházba voltunk és a végén a kezembe nyomta a ruhatárjegyet. Nagyon kiábrándító volt.

2013. febr. 17. 18:19
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy udvarias fiút sikerült találnom:) Ahogy leírtad az első randin kaptam tőle virágot, lesegítette a kabátomat, rám segítette a kabátomat. Még mindig ugyanilyen udvarias velem mint amikor találkoztunk :) Odavagyok érte, mindig is ilyen férfiról álmodtam.
2013. febr. 17. 18:41
 15/28 A kérdező kommentje:
14-es! Ennek nagyon örülök. Remélem hosszú ideig szeretni fogjátok egymást. Add át neki üdvözletemet! Sok szerencsét hozzá, üdv: Bogi.
2013. febr. 17. 18:52
 16/28 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Köszönöm szépen:)

2013. febr. 17. 19:42
 17/28 anonim ***** válasza:

Én nőként/lányként nem feltétlenül értek egyet veled, de kinek a pap, kinek a papné. Nekem is jól esik a kedvesség, figyelmesség, de nem fogom azt lesni, hogy étterembe visz-e és ha igen hova, mennyit fizet, mennyi borravalót ad. Sokkal szívesebben megyek kevésbé feszengős helyre, egy cukrászdába egy sütire vagy fagyira, egy kávézóba egy kávéra vagy teára... Vagy akár csak sétálni egyet valahova.

Alapvető illedelmességet elvárok és jól is esik, de nem kell, hogy mindig felpattanjon, ha én is, húzgálja alólam a széket, stb. Számomra a túl görcsösen udvariaskodni akaró férfiak sem vonzóak az a helyzet. Illetve első randira virágot sem várok el, sőt semmit.

Én lazábban fogom fel az első randi kérdését, laza környezettel, nyugodt feelinggel, ahol mindketten elengedjük magunkat és szórakozunk, elvégre ettől függ hogy lesz e következő randi. El sem tudom képzelni, hogy gyertyafényes vacsora mellett feszengjek egy relative idegen emberrel. Nem érezném jól magamat. Ettől függetlenül jó ha az ember udvarias, előzékeny.

Egyébként, csak hogy tudd a hóvirág ha minden igaz 2005 óta védett és az eszmei értéke 10 ezer forint. Ergo jó drága csokrod lenne első randira, nem mondom. :) Nem lenne elég egy szál rózsa? :D

2013. febr. 17. 20:36
 18/28 anonim ***** válasza:
én nagyon is igénylem, sőt hiányolom! hiányoznak a valódi úriemberek, nem feltétlenül a virág, hanem az udvarias, előzékeny viselkedés. 21/l
2013. febr. 17. 20:50
 19/28 A kérdező kommentje:
Amikor leírtam a hóvirágot, biztos voltam, hogy lesz aki megjegyzi, hogy védett növény. Ahogy leírtam, nem feltétlen gyertyafény kell. Amiket írtam, abból kiderül, hogy kedves, udvarias, odafigyelő magatartást várok el. Sajnálom, hogy neked csak a széktologatás jut az eszedbe erről. Való igaz, hogy ne vagyunk egyformák. Azért jött bőven válasz, akik értették, hogy mit szerettem volna érzékeltetni azokkal, amit írtam. Csak még annyit, hogy a vadon nőt hóvirág a védett. A termesztett növény árusítható, sőt még a hagymáját is árusítják. Nekem pedig jól esik egy kis figyelmesség, ami nem feltétlen egy szál virág, hanem esetleg egy bók rólam, vagy bármi, ami jól esik a számomra. Ha a leírtakat szó szerint veszed, soha sem érted meg, hogy mire gondolok.
2013. febr. 17. 22:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdező azt a hosszú baromságot honnan szedted? Tipikus semmitmondó, anyás tanács, hogy kisfiam legyél jó gyerek, ugráld körbe a csajokat, aztán majd jön a szokásos legyünk csak barátok, mert a szomszéd tahóba vagyok szerelmes, aki mellettem tuti megváltozik majd.

Miért kéne egyből étterembe menni? Ráadásul sok tanács szól a randikra, de még a csajozós guruk és a nagyokos női magazinok is egyetértenek benne,hogy első randira soha nem viszünk semmit, mert ez azt sugallja, hogy meg akarod venni a szeretetét.

Ráadásul úgy vélem a kapcsolatban ÉN vagyok a legfontosabb és az ÉN igényeim számítanak. A nő igényei teljesen másodlagosak.

2013. febr. 18. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!