Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit még megtehetek buliban ha barátom van?
Van barátom már több mint fél éve nagyon szeretjük egymást csak most egyetem miatt hétvégente tudunk találkozni csak. Persze egyetemistaként megy a buli mindig, és kellemetlen érzés fog el mikor az otthoni alapozás (amit én rendszerint nagyon élvezek) után elmegyünk egy szórakozóhelyre. Nem nagyon tudom kezelni a szituációt mikor valaki rám mászik. Ez meg elég nehezen kerülhető ki... Mit kéne csinálnom, soha nem csalnám meg a barátom. Én táncolni szívesen táncolok de akkor már másznak. Ha meg mondom hogy van barátom faképnél hagynak. :D Hogy tudnám jól érezni magam egy szórakozóhelyen? Ötletek?
18/L
ÉN ezt nem értem. Én járok buliba a párom nélkül is. Nem viselkedem kihívóan, nem vigyorgok idegen pasikra, és nem vonaglok úgy, mint aki szexre vágyik. A barátnőimmel táncolok, és csak velük vagyok. Nem másznak rám idegem pasik. Persze van, aki próbálkozik, de azt lekoptatom, és kész.
De ha nincs pasim, akkor bevetem magamat, és akkor jönnek.
Szóval valamit biztos rosszul csinálsz. Egy nőn messziről látszik még buliban is, ha foglalt. Ha tényleg úgy érzi, legbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!