Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amit még megtehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit még megtehetek buliban ha barátom van?

Figyelt kérdés

Van barátom már több mint fél éve nagyon szeretjük egymást csak most egyetem miatt hétvégente tudunk találkozni csak. Persze egyetemistaként megy a buli mindig, és kellemetlen érzés fog el mikor az otthoni alapozás (amit én rendszerint nagyon élvezek) után elmegyünk egy szórakozóhelyre. Nem nagyon tudom kezelni a szituációt mikor valaki rám mászik. Ez meg elég nehezen kerülhető ki... Mit kéne csinálnom, soha nem csalnám meg a barátom. Én táncolni szívesen táncolok de akkor már másznak. Ha meg mondom hogy van barátom faképnél hagynak. :D Hogy tudnám jól érezni magam egy szórakozóhelyen? Ötletek?

18/L

2013. febr. 16. 21:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja miért kell alkohol hogy jól érezzük magunkat nyilván még nem érezte jól magát alkoholtól... Nem feltétlen szükséges de jó ha van kéznél. Nem tartom bűnnek ha havonta egy kétszer becsiccsen az ember és ezalatt nem a sárga földiget értem. :) De ebbe most ne menjünk bele nem ez volt a kérdés.
2013. febr. 16. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyilván meg lehet ideologizálni mindent. Én hiszek abban, hogy alkohol nélkül is jól lehet érezni magunkat, furcsa módon nekem nem kell pia ehhez, de kinek hogy. Amúgy az italt csak azért hoztam fel, mert az köztudottan oldja a gátlásokat, és a szórakozóhelyekre az emberek többsége nem színjózanon megy. Ezek után ne csodálkozz azon, hogy nem Kant filozófiájáról akarnak veled beszélgetni a fiúk. Főleg olyan helyeken, ahol a legkönnyebb felszedni az egyéjszakás csajokat.
2013. febr. 16. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:

ÉN ezt nem értem. Én járok buliba a párom nélkül is. Nem viselkedem kihívóan, nem vigyorgok idegen pasikra, és nem vonaglok úgy, mint aki szexre vágyik. A barátnőimmel táncolok, és csak velük vagyok. Nem másznak rám idegem pasik. Persze van, aki próbálkozik, de azt lekoptatom, és kész.

De ha nincs pasim, akkor bevetem magamat, és akkor jönnek.

Szóval valamit biztos rosszul csinálsz. Egy nőn messziről látszik még buliban is, ha foglalt. Ha tényleg úgy érzi, legbelül.

2013. febr. 16. 23:35
 14/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem senkinek sincs a homlokára írva hogy foglalt vagy sem, ha egy nő szexi, vonzó aranyos kinek mi jön be akkor így is úgyis rámásznak a pasik... És nem telik el úgy 10 perc hogy ne próbálkoznának. Lehet én járok rossz helyre bulizni.
2013. febr. 17. 00:57
 15/15 hawkbill ***** válasza:
"lehet én járok rossz helyekre bulizni" - na látod ez egy okos gondolat...
2013. febr. 17. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!