Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amit még megtehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit még megtehetek buliban ha barátom van?

Figyelt kérdés

Van barátom már több mint fél éve nagyon szeretjük egymást csak most egyetem miatt hétvégente tudunk találkozni csak. Persze egyetemistaként megy a buli mindig, és kellemetlen érzés fog el mikor az otthoni alapozás (amit én rendszerint nagyon élvezek) után elmegyünk egy szórakozóhelyre. Nem nagyon tudom kezelni a szituációt mikor valaki rám mászik. Ez meg elég nehezen kerülhető ki... Mit kéne csinálnom, soha nem csalnám meg a barátom. Én táncolni szívesen táncolok de akkor már másznak. Ha meg mondom hogy van barátom faképnél hagynak. :D Hogy tudnám jól érezni magam egy szórakozóhelyen? Ötletek?

18/L

2013. febr. 16. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem csak pasikkal érezheted jól magadat,mi is csak hétvégén találkozunk,akkor az este egy része az ágyban van,a másik meg házibuliban vagy bármi más helyen,együtt iszunk,együtt szórakozunk miközben ott vannak a haverjaink
2013. febr. 16. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne öltözz ki... most mit vársz, komolyan? Ha kiteszed mindened akkor mégjó h azt hiszik rádmászhadnak... vagy ha ez 'nem pálya' akkor írd ki a homlokodra: "VAN BARÁTOM" és akkor tuti nem megy oda hozzád senki.
2013. febr. 16. 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Miért kell ahhoz idegenekkel táncolni, hogy jól érezd magad?

Biztos vannak fiú barátaid azért az egyetemen.Velük miért nem jó?-Ők tudják alapból, hogy van barátod, így kisebb az esély, hogy próbálkozzanak.

Amúgy meg hogyha valaki próbálkozik, és mondod, hogy van barátod és ott hagy, akkor azon miért stresszelsz?-Nagy az esély, hogy csak megdugni akart:)

2013. febr. 16. 21:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a szövegemben nem volt benne hogy kiteszem mindenem szóval nem tudom honnan vontad le ezt a messzemenő következtetést. A bájaimat a barátomnak tartogatom. Ha farmer pólóba megyek le akkor is rám másznak. Fiú barátokkal mostanában nem nagyon voltam akikkel táncolhatnék mert azoknak ott volt a barátnőjük. Úgy fiú barátokat meg onnan szerezhetnék ha egy egy fiú aki táncol velem nem szimplán lelépne ha azt mondom hogy barátom van, hanem mondjuk beszélgetnénk, csocsóznánk vagy nem tudom.
2013. febr. 16. 22:02
 5/15 A kérdező kommentje:
És ha csak a csajokkal táncolok akkor is mindig betámadnak hátulról és ez nagyon bosszantó.
2013. febr. 16. 22:03
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Rég rossz, ha csak akkor érzed jól magad szórakozóhelyen, ha pasikkal puncsolsz....

Egyébként meg mindig abból indulj ki, hogy neked mi esne szarul fordított esetben és azt ne csináld. Nekem már vőlegényem van és ha bulizni megyek, szóba szoktam állni néha pasikkal is kizárólag haverkodás céljából. Ha elkezdenek nyomulni, jön az udvarias lekoptatás.

2013. febr. 16. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
az ilyen bulikon ne nagyon várd el hogy valaki ott maradjon veled,az ilyen bulikba nem beszélgetni hanem dugni mennek a pasik
2013. febr. 16. 22:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz kiöltözni, hogy vki rádmásszon, kedves 2. Én sosem öltözöm ki, vmilyen felsőt veszek, van, hogy inget, hozzá hosszúnadrágot és tornacipőt, ilyen mellkidobósat soha, mégis előforduk, h próbálkoznak rámmászni
2013. febr. 16. 22:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Pont az a probléma tárgya hogy nem szeretem ha rámnyomulnak buliba. Ebből hogy jött az hogy én mindenképp fiúkkal akarok flörtölgetni? Nem értem...
2013. febr. 16. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha te se vagy józan, akkor valószínűleg a fiúk se lesznek azok, a gátlásoknak meg legtöbbször annyi, főleg az efféle szórakozóhelyeken. Egyébként sose értettem, miért kötelező az alkohol ahhoz, hogy valaki jól tudja érezni magát. Ja, hogy éljük ki magunkat, meg hasonló dolgok...
2013. febr. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!