Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az oka annak, hogy manapság nem akartok komoly kapcsolatot sem családot?
Nagyon kevés az a pasi aki tényleg komolya kapcsolatot családot szeretne és kíváncsi lennék a véleményetekre.
(itt most nyilván nem tizenévesek véleményére vagyok kíváncsi)
Kort és nemet is írjatok, köszi. :)
sok oka van:
- félnek ak ötöttségektöl (20 évers férfi általában még bulizni akar ki akarja használni azt a lehetöségét, hogy esetlegesen buknak rá a nők)
- anyagi helyzet. Egy családalapításhoz nem elég az hogy elmodjátok egymásnak naponta hogy "szeretlek" ott dolgozni kell el kell tartnai a házat, takariatni kell ilyesmi...
- Családi kapcsolat. Vannak oylan pasi kakik megsozkták azt, hogy anyu föz mos takarit rájuk. kevés az olyen nö aki ezt szo nélkül türné ezért ezek a pasik ki is hullanak a selejtezőben.
- és A nők. Ha tetszi kha nem a nők közül is van egy két elviselhetetlen forma. Akik pénz vagy tulzottan szexorientáltak esetleg mindkettö. Egy családanya, nem lehet önző, hiszen részben neki is kell nevelni a gyermekét és önzö viselkedésre botorság lenne nevelni egy gyereket.
Nemcsak a férfiak, gyakran a nők sem akarnak nagyon családot manapság, főleg ebben a mai önző, felszínes világban, ahol mindenről az jön le: ,,törődj magaddal!" Sokkal könnyebb magadra v max a padira főzni, takarítani, mintha ott lenne 3 pulya aki hangoskodna és nem hagyna téged pihenni egy fárasztó nap után a munkahelyen. Nem beszélve arról, hogy egy család sok felelősséggel és kötelezettséggel jár, amitől sokan megrémülnek, vagy egyszerűen könnyebb rá nemet mondani. Ha egy nő is választhat a közül, hogy otthon mos-főz takarít vagy elmegy a könyvtárba/plázába, inkább az utóbbit választja.
20/L
Én szeretnék komoly kapcsolatot, idővel családot is, de nem kellek senkinek (nyilván bennem is volt/van hiba). Egyébként sokszor az a bibi, hogy a lányok többsége is csak kiélni akarja magát, meg unalmasnak titulálja a kevésbé macsó, visszafogottabb fiúkat stb. De ez már messzire vinne. Nem sok normális lánnyal találkoztam életem során, a legtöbbje csak elvan magának, mintha aszexuális lenne, és nem érdeklődik a fiúk iránt, vagy a bunkók jönnek be nekik, vagy már van valakijük, mittudomén. Sokan voltak olyanok, akik normálisnak tűntek, meg azt hittem, bejövök nekik, de semmi, nem is foglalkoztak velem, vagy egy bunkó idiótával álltak össze, hazudtak, vagy valami teljesen átlátszó és semmitmondó szöveggel ráztak le. Most megpróbálok az életem más területeire koncentrálni, aztán hátha nekem is összejön idővel valami.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!