Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol, dagi vagyok?
16 eves lany vagyok, 176 cm es 65 kg.
Fiuk mit gondotok?, velemenyt!
nagyon dagi vagyok?"
Kép?!
Ez alapján lehet vékony is, ha épp olyan a testalkatod. Az izom nehezebb (általában) mint a zsír... Meg aztán lehetsz egy tank is. Testalkata válogatja. Szóval képet kérünk...
"176 cm es 65 kg"
Nem vagy dagi. 76 kg-ig simán jó vagy még. De ehhez van egy kalkulátor, ha érdekel: [link]
"hízik egy kilót és 77 akkor kövér? "
IGEN AKKOR MÁR KÖVÉR!
Nekem 174 cm hez ideàlis súlynak 58 kg ír. Na már most én súlyzós edzèst végzek 1 éve, 54 kg gebéről indultam, sikerült híznom 6 kg eddig és még íly is nagyon sovány vagyok, feszesedtem, de fenekem még nincs, csak annyi, hogy kerekedik, de ahhoz, hogy legyen is híznom kell, mert ugye semmiből nem tudok izmot építeni!
Ehhez pedig hozzájárul, hogy mindenhova jön majd fel súly... De ehhez a magassághoz 58 kg az anorexia!! Mondhat nekem bármit ez a kalkulátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!