Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjek ezért bocsánatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjek ezért bocsánatot?

Figyelt kérdés

Durván megütöttem a barátomat, annyira, hogy a fogszabályzója felsértette a száját. Pedig amit mondott, azt nem csak így lehetett volna elintézni. Rosszul reagáltam, mert rossz napom volt.

Nem vagyok egy vadóc meg ilyesmi, soha nem fordult még elő, nem is fog…

Csak nem tudom hogyan kérjek bocsánatot, félek a reagálásától, kérlek segítsetek! Még a legmegalázóbb dolgot is megtenném ha tudnám hogy megbocsát. Nagyon szégyellem magam. Hogyan csináljam? Hívjam? Küldjek smst? Vagy menjek el hozzá? Tudom az utóbbi lenne a legjobb…

2009. szept. 7. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16:55ös, szerintem egyáltalán nem kisebb bűn ha egy lány üt meg fiút, mint fordítva.
2009. szept. 8. 16:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítő szándékú hozzászólóknak!!!

Tegnap elintéztük a dolgot, kár volt miatta ennyire parázni, olyan simán ment hogy gondolni se mertem volna:)Megkérdeztem a barátomat, hogy ha nem is haragudott, akkor miért nem keresett? Mire azt mondja a drága, nagy poénosan: Kíváncsi voltam hogy az a híres női büszkeség meddig bírja...Mire én mondtam hogy ez most nem büszkeség volt hanem inkább szégyenérzet, ami visszatartott pár napig...de bepótoltuk azt a pár napot:)nah lényeg hogy elsimult az ügy nagyon boldog vagyok és soha többet még csak véletlen sem ütöm meg:)))))

Köszönöm mégegszer akik tudtak segíteni, gondolom tudják kik azok:) Szép napot nektek:))

2009. szept. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!