Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek ezért bocsánatot?
Figyelt kérdés
Durván megütöttem a barátomat, annyira, hogy a fogszabályzója felsértette a száját. Pedig amit mondott, azt nem csak így lehetett volna elintézni. Rosszul reagáltam, mert rossz napom volt.
Nem vagyok egy vadóc meg ilyesmi, soha nem fordult még elő, nem is fog…
Csak nem tudom hogyan kérjek bocsánatot, félek a reagálásától, kérlek segítsetek! Még a legmegalázóbb dolgot is megtenném ha tudnám hogy megbocsát. Nagyon szégyellem magam. Hogyan csináljam? Hívjam? Küldjek smst? Vagy menjek el hozzá? Tudom az utóbbi lenne a legjobb…
Szerintem az lenne a legjobb neki, ha többet nem keresnéd fel. Talál nálad sokkal jobb társat.
2009. szept. 7. 14:51
2/12 anonim válasza:
szerintem meg... keresd.. :S ha igazi barát megbocsájt. vegyél neki egy csokit.. menj el hozzá és kérj bocsánatot:)
2009. szept. 7. 14:52
3/12 A kérdező kommentje:
Lécci ne ilyeneket mondjatok:( Szeretem nagyon, tudtára szeretném hozni hogy sajnálom mélyen ami történt:(
2009. szept. 7. 14:52
4/12 A kérdező kommentje:
köszi 2.:)mikor írtam a kommentet te még nem voltál:)
2009. szept. 7. 14:53
5/12 anonim válasza:
Szerintem menj el hozzá,és mondd meg neki hogy megszeretnéd beszélni a dolgot,hogy sajnálod,és hogy tudja hogy te nem ilyen vagy. És persze mondd neki azt amit a szíved is mondd. :) Sok szerencsét. Írd meg,hogy mi lett.
2009. szept. 7. 14:57
6/12 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ha a barátod ütött volna meg téged akkor is ilyen megértő hozzászólásokat kapott-e volna. Ja de persze az más mert ő fiú!!!
2009. szept. 7. 15:12
7/12 A kérdező kommentje:
Lécci ne bántasatok még ti is, épp elég hogy bánt a lelkiismeretem:( Aludni se tudok szombat óta.
2009. szept. 7. 15:41
8/12 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszolónak: persze, hogy más a szitu. Csaj megüthet fiút, az kisebb bűn, mint fordítva.
Kérdezőnek pedig: mondd el neki, hogy sajnálod. Sztem nem kell sallang, hívd fel, menj át, és mondd el neki bociszemekkel, hogy mennyire sajnálod. Ha látszik rajtad az őszinteség, meg fog bocsájtani. Esetleg vigyél neki valami ajándékot, amire régóta vágyik. Biztos tudsz ilyet találni... :) Ha tényleg szeret, akkor ebből nem lesz semmiféle hosszútávú para.
20/F
2009. szept. 7. 16:55
9/12 anonim válasza:
Menj el hozzá, vagy hívd el magadhoz. Ha elmész egyszerűen bocsánatot kérsz, ha elhívod süss 1 sütit is:DEsetleg vhetsz is sütit:D
2009. szept. 7. 18:11
10/12 anonim válasza:
ezt a legmegalázóbb dolgot felejtsd el..nem minden pasi ilyen de a legtöbbje ezt kihasználná és csak te járnál rosszabbul,ha igazán szeret megbocsát szerintem küldj egy smst az jobb hidd el nekem! volt egy hassonló szitum bár jó hogy nem sült el fordítva is kaptál volna egy taslit..biztos megbocsát de ne reagáld túl a dolgot ne nyálazzál neki, ha szeret megbocsát, biztos hogy lesz olyan alkalom amikor sokkal durvább dolgot is megkell bocsátanotok EGYMÁSNAK MINT EGY POFON..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!