Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog ez már elmúlni?

Figyelt kérdés
Barátom nem rég szakított velem, annyira nem viselt meg az elején a dolog, mert tulajdonképpen én is szakítani akartam már, nagyon megromlott a viszonyunk. Viszont 2hete nem beszélünk iszonyúan hiányzik az, h beszélgessünk, ha más lánnyal látnám azonnal megszakadna a szívem és most is sírok, mert a régi szép emlékekre gondolok, amikor még mindketten a kapcsolat elején olyannyira szerelmesek voltunk....é azon tűnödőm, vajon hogy fajulhattunk ideáig,mit csináltunk rosszul... Én most magába a szerelembe vagyok szerelmes? Vagy mégiscsak a barátomba? Mi tévő legyek? Vagy ez normális? Amúgy 3évig voltunk együtt és 18L vagyok :)
2013. febr. 14. 18:56
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Meg tudlak érteni, nem rég én is ebben voltam! Nem voltam belé szerelmes, de féltem egyedül lenni, aztán rájöttem, és kinyílt a szemem, hogy miért ne tudnék? Igen is erős ember vagyok, és egyedül is megállom a helyem!

A másik ami nyugtatott, hogy annyi ember van még a világon, és az egyik úgy is csak az enyém lesz, csak ki kell várjam!

Én ajánlom, hogy menj el egy csendesebb helyre, sétálj egyet, gondolkodj el az egészen, sírd ki magad, és próbálj meg tiszta fejjel, és pozitívan a problémához állni!

Addig menj, ameddig el nem tudod hinni, hogy te meg leszel egyedül is, kibírod, mert erős vagy.

A másik pedig, hogy tudd azt, valaki, aki a legjobb a számodra, csak rád vár, mert te megérdemled őt, és el fog jönni.

Élvezd ki azt, hogy egyedül lehetsz, és akkor fog jönni a következő, akivel dolgod van!

2013. febr. 14. 19:11
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a hasznos választ!:)

csak annyira nehéz, mivel annyira egymáshoz nőttünk... a megszokás hatalma... nagyon zavar, hogy nem tudom, hogy mi van vele, hogy kivel van-merre-meddig és hogy ő is szenved-e, vagy túllépett már.. annyi kérdés kavarog bennem :(

2013. febr. 14. 19:14
 3/3 anonim válasza:

Meg tudlak érteni ebben. A megszokást nehéz megváltoztatni pár nap alatt, de ha akarod, meg tudod csinálni, mindenki csak akkora feladatot kap, amit egymaga meg tud oldani. Sokszor az emberek ha sokáig voltak együtt, ha nem is szerelemből, de szeretik egymást, a szeretet mindig megmarad bizonyos emberek felé, igaz, csak egy hajszálon függ, hogy ne csapjon át gyűlöletbe.

Elhiszem, hogy zavar, ez már csak megszokás, hiszen 3 éven keresztül tudtad merre jár, mit csinál, hogy van. Ilyenkor nehéz visszaváltani arra, hogy egyedül vagy, és nem kell senkire odafigyelj magadon kívül.

Próbáld meg elterelni a gondolataidat, csinálj valamit, amit szeretsz, levegőztesd ki egy szép tájon egy nagy sétával a fejed. Hidd el, nagyon sokat segít!

Keress egy barátot, akivel jó lenni, beszélgessetek más dolgokról, tereld el a figyelmed, menj barátokkal bulizni. Annyira figyelj, hogy élvezd, hogy egyedül vagy, és tudd, hogy egymagad is meg tudsz állni a lábadon, mert erős vagy, és így is nagy boldogságokban lehet részed.

2013. febr. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!