Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha gondolkodnom kell azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gondolkodnom kell azon, hogy szeretem-e, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, azóta együtt is élünk. Néha elgondolkodom, hogy tényleg szerelmes vagyok-e.
2013. febr. 14. 17:00
 1/9 ASOT ***** válasza:
És 5 éve ezen gondolkodsz h szereted e?
2013. febr. 14. 17:01
 2/9 A kérdező kommentje:
nem, cask mostanában...
2013. febr. 14. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
ráuntál. nincs újdonság...
2013. febr. 14. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti.
2013. febr. 14. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy a szerelem örökké tartana. Csak szólok.
2013. febr. 14. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor csak annyi h már nem vagyok szerelmes, csak szeretem? de hiányzik a szerelmes vagyok érzés :(
2013. febr. 14. 17:06
 7/9 ASOT ***** válasza:

Jól mondja az előttem szóló a szerelem nem tart örökké.

Csak az a kérdés h mi marad utána, mert ha utána semmi sem marad akkor annak vége.

De ha maradt akkor az jó, mert akkor az nem volt csak képzelgés.

szereted?

fontos neked?

életed része?

tudsz nélküle élni?

2013. febr. 14. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki szerelmes,az 100% tudja,hogy szerelmes.
2013. febr. 14. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:

"

szereted?

fontos neked?

életed része?

tudsz nélküle élni?

"

ne haragudj elözö valaszolo, de ezek szerintem pont az önmagamat becsapos kerdesek. Attol meg h ezekre mind igennel valaszolsz, lehet h szar a kapcsolat. Ezek az önmagamat megnyugtatni akaró, nem akarok a valósággal, a belsö érzéseimmel, a vágyaimmal, az álmommal szembenézni jellegü kérdések.

A helyes kérdések inkább igy hangzanak:

- olyan a kapcsolatom, amilyenre vágyok?

- öröm mellette lenni még ma is?

- ezt szeretném egész életemre?

- ö számomra a földön a legfontosabb?

- tisztelem, és kiváncsi vagyok a véleményére, szívesen vele vagyok, és legszívesebben vele lennék most is?

=> egyszóval BOLDOG VAGYOK MELLETTE?

Itt nem az a kérdés, h most szerelmes vagy-e, vagy minek nevezed az érzéseidet, és hogy mi pontosan a szerelem. Hanem az, hogy összességében hogy érzed magad vele. Nagyon sok minden együtt tartja az embert: a másik szeretete, a környezö emberek véleménye, más nem igazán jó kapcsolatban élö emberek véleménye, de leginkább a szakítás utánitól való félelem. a félelem pedig legtöbbször rossz tanácsadó. a boldogságért tenni kell, és bizonyos esetekben szenvedni. vagy lehet a másikat választani, a megszokottat, langyosat, a kiszámíthatót, a kockázatmenteset, álmaink föladását.

2013. febr. 15. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!