Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ki tetszik neki?
A barátnőmmel ugyanabba a fiúba estünk bele (egy osztályba járunk). Én úgy látom hogy én jobban tetszem neki, ti mit gondoltok?? Engem órákon+ szünetben is gyakran szemezünk, néha beszélgetünk is, ha megkérem valamire akkor megcsinálja.
A barátnőmet is szokta nézni de csak ritkán, viszont, hogyha órán a tanár megkéri hogy üljön át a barátnőm mellé,akkor hangosan ellenkezik és a pad legszélére ül.
Azt állítják, hogy a többi fiú megkérdezte tőle hogy melyik lány tetszik neki az osztályból és akkor a barátnőmet mondta.
És még nem mondtam el a barátnőmnek hogy nekem is az a fiú tetszik. Elmondjam neki? Ha igen hogyan?
"megkérem valamire akkor megcsinálja. "
Kútba is ugrik?
"hangosan ellenkezik és a pad legszélére ül."
BE CAREFUL GUYS!
Another Bad Boy in sight.
"Hangosan ellenkezik és a pad szélére ül"
Big Bad Guy walks among us :D
A barátnőd. Te meg nem érdekled, azért nem dobál, ha megkéred rá. Szóval szerintem hagyd őket!
Nem akarlak elkeseríteni, csak a véleményemet kérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!