Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam Őt vagy éljem az életem mással? LENT
Kb 1 hónapja léptem ki a 3 éves kapcsolatomból,nagyon szomorú voltam, mert jól működött és a barátom nagyon szeretett,és én is őt.. de valami változás akartam.(kor különbség miatt) Azóta egyikünknek se volt senkije és néha "találkozgattunk" akkor is minden jól működött köztünk. DE kb 1 hete találkoztam egy fiúval akinek már régebben is tetszettem. Voltunk moziba és sokat találkoztunk és azt hiszem beleszerettem. Egy régebbi balesete miatt azonban most műtik és kérte h várjak rá 1 hónapot, mert ő is nagyon megkedvelt engem. persze néha meglátogathatom. Közben a volt barátom hivogat h töltsük együtt a Valentin napot. Nem tudom mit tegyek, megvárnám őt, mert annyira megkedveltem, de az az igazság h nagyon hiányozna és nem szeretek egyedül lenni.
Mit tanácsoltok? 18L
túl fiatalon mentél bele kacsolatba és ezért el se tudod képzelni h milyen egyedül lenni. meg kéne tanulninod egyedül is boldogulni. ez az egy hónap tökéletes idő lenne(bár lehetne hosszabb..) h megtaláls magad, h te ki vagy pasi nélkül, h barátnőzz, tanulj, éld az életed h ne egy pasiktól függő valaki legyél aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik.
helyedben nem foglalkoznék az exemmel, ha kimondtátok h vége, akkor legyen vége és ne kössetek ki mindig egymás mellett mert még az is jobb, mint egyedül.
Megvárnám a srácot, néha meglátogatnám. amúgy is kell egy kapcsolat kezdete előtt egy ismerkedős fázis ez jó lenne arra
első vagyok. úgy viselkedsz mint egy 14 éves.
Ha nem lenne az új srác visszamennél a régihez= képtelen vagy kapcsolat nélkül élni, nem a szerelem alapján választasz hanem meert különben megőrülnél ha nem lenne senkid.
Egy hónap meg semmi ahhoz, h bebizonytísd tudsz egyedül boldogulni, főleg ha közben is ott mászkálnak a képben a pasik. Akkor lennél tényleg független felnőtt nő, ha anélkül is jól éreznéd magad h állandóan pasikkal foglalkozol. Nem csak egy hónapig...nekem másfél éves kapcsolat után egy év volt, mire tényleg tiszta lapot tudtam adni egy új férfinak, és nem csak azért voltam vele, mert kellett vki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!