Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megoldani ezt a dolgot?
Segitsetek,kerlek
A volt osztalytarsammmal jol kijottunk...beszelgetunk,logtunk egyutt.Nekem nagyon bejott,de nem mondtam el neki.Megigertem h valamelyik nap osszecsattanunk,megnezunk valami filmet,megiszunk valamit.Anyamek nem engedtek volna,h fiu betegye a labata hazba,szoval kivartam a megfelelo pillanatot.Elutaztak,es en felhivtam.Kb 1 ora mulva jott is.Beszelgettunk,neztunk volt osztalytarsak profiljat(sziesztaztunk).Kozben meg kortyolgattunk egy kis "melegitot"(ami kesobb betette-foleg nekem-az ajtot).
A pia hatasara "feloldodtak" a gatlasaim,es egy kicsit bevadultam.Mondta,hogy hivja az anyukaja,es itt az ideje,hogy hazamenjen,viszont en azt mondtam,hogy nincs ertelme hazamennie,hisz itt is tud aludni...ezutan kb 10-15 pec kiesett,es mar csak arra emlekeztem,h "1 kicsit" osszevagyunk gabalyodva,es simogatjuk egymast.Csokra nem kerult sor,es azt mondom,hogy szerencsere,mivel az kiment a fejembol,hogy van baratnoje.Annyira nyomorultul erzem magam...a baratno miatt,meg ugy altalaban az egesz dolog miatt.
Meg sosem ereztem ennyire kozel magam 1 fiuhoz...annyira felemelo erzes volt...es szokatlan...nem tudom,hogy mit akarok,es azt vegkepp nem,hogy o mit szeretne(tolem).Masnap uzeneteztunk,beszelgettunk,es ot "hibaztattam" a tortentek miatt,viszont kinyiltak a csipaim,es rajottem,h en is elegge """"kinaltam magam"""(kicsit durvan fogalmazva).Talalkoztunk de annyira elment a kedvem az egesztol,kavarogtak bennem az erzelmek,es annyira labilis vagyok,hogy 1ik percrol a masikra megvaltozott a hangulatom...fakepnel hagytam.
Azt mondta hogy tudta,miert csinaltam ezt.Aztan felszines,es cinikus lett,amit teljes mertekben megertek.
Kesobb feloszlottak a kedelyek,de ha visszaforgathatnam az idot…
Mintmar mondtam,ennyire kozel meg sosem voltam 1 fiuhoz,es ezert csinalok ekkora dolgot belole.Erzek iranta valamit ,de nem tudom elmondani neki…nincs merszem,felek a visszautasitastol.Meg ha igent is mondana,nem tudom hogy mennyire vagyok felkeszulve 1kapcsolatra,es nem akarom hulyiteni…a valtozatossag elborzaszt,nem tudom kezelni az uj dolgokat.Mondjuk mar en is vagyom arra,hogy szeressek,es szeressenek…nagyon egyedul erzem magam
A baratnojet meg azert „hanyagolom” ,mert a fiu,es masok is mondtak,hogy nem komoly a kapcsolatuk…
A bajom az,hogy nem tudom,hogy mondjam el,hogy mit erzek?.Es hogy kerdezzek ra,hogy o miterez.?Egyaltalan nem tudom mit mondjak neki.Jovoheten talalkoznuk,mivel mondtam,hogy szeretnem tisztazni az egesszet...Es lehet hogy nem jelentett neki semmit ez az egesz,de nekem igen is sokat jelentett…
Nem varom el,hogy ragjatok a szavakat a szamba,de megkerlek,hogy segitsetek.Hosszas voltam,de koszonom annak,aki vegigolvasta.
szia mivel én vagyok az első aki végigolvastam ilyen későn, ezért már válaszolok is, igaz lehet nem fogok tudni segíteni
ha szereted, akkor mond meg neki hogy többet érzel iránta mint a barátság, és hogy nagyon hiányzik amikor nincs melletted, mondj neki szépeket és ha valóban nem komoly a kapcsolatuk akkor nem lesz gond, derítsd ki tetszik-e neki amikor ilyeneket mondasz nézd miket reagál rá.. milyen arcokat vág..
lehet nem tudtam segíteni, de ha már elolvastam írok, majd meséld el mi volt, sok sikert!!! szia
Mindenképpen túlmetnél egy határon, amit mindketten éreztek. Te emiatt érzed rosszul magad.
Van egy ilyen íratlan szabály, hogy ha egy kapcsolat a láthatókban (testiekben) túlmegy a láthatatlanokon, ott zavar lép fel. Ez történt veletek.
Szerintem mondd meg neki, hogy elkövetted azt a hibát, hogy túl sokat ittál, emiatt nem tudtad kontrollálni megfelelőképpen magad. Kérj elnézést, de méltósággal. Nem kell megalázkodnod.
Nem tudom, helyrehozható-e ez a dolog.
Kapcsolatba meg csak akkor érdemes kezdeni, ha teljesen biztos vagy benne, hogy ő kell neked.
Ha sikerült tisztáznotok a fenti módon a történteket, akkor tégy úgy, mintha semmi sem történt volna. Lépj túl ezen az egészen. Ezzel neki is segítesz abban, hogy viszonyuljon hozzá. Valszeg nála is fennáll most a zavar.
Mit értesz azalatt, hogy azt mondta: tudta, miért csináltad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!