Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a tudtára, hogy rosszul esik, hogy nem kapok egy szál gazt sem valentin napra?
Nem akarok házisárkánynak tűnni,egyáltalán nem tartom magam annak. A barátommal 2 és fél éve járunk,nagyon sokat vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején elhalmozott mindennel. 1 év után kaptam tőle ezüst nyakláncot is, meg rengeteg apróságot, gyakran hozott virágot,stb. Itt nem az ajándékokról van szó, hanem a gesztusról! Régebben verseket írogatott nekem. Ez nem kerül pénzbe. Nem mintha rosszul állna anyagilag,de persze nem akarom,h sokat költsön rám. Na de akkor is! Reggel hallottam a vonaton a velem egykorú fiúkat,hogy azt beszélték,mivel készülnek a barátnőjüknek mára: az egyikük kockacukorból rakocsgat ki egy nagy szívet 3D-ben. Ma a plázában rengeteg férfi volt az ékszeresben,és a virágosnál. Tényleg nem várom el,hogy rám költsön,de legalább annyi jól esne,hogy boldog valentin napot kíván,és nyom egy puszit az arcomra,és esetleg még egy kisebb szál virág is beleférne. De semmi ilyesmi nem volt,és nem is lesz. Igen,már most tudom. Okkal vagyok szomorú,ha nem kapok semmit? Talán elmúltak az érzelmei,ellaposodott a kapcoslatunk,és ezért nem érdeklem már annyira,hogy lenyűgözzön?
20/L
1. Bálint nap van nem Valentin.
2. A Valentin-nap egy jenki találmány úgyhogy hagyd meg nekik.
3. Itthon csak a "virág és bonbonmaffia" sztárolja.
4. Jó úton haladsz a házisárkányság felé, sőt már a célegyenesben vagy
5. Ha neked erről szól a kapcsolatotok, illetve enélkül el van laposodva, az elég sekélyes dolog.
6. Ha alkalom nélkül kapsz valamit az nagyobb dolog.
7. Te mivel szoktad lenyűgözni?
Ui.: Igen férfi vagyok :-)
Miért kéne virág, talán Bálint a neved (Valentin)?
Egyébként tényleg "szép" gesztus, valami olyat adni, ami valaha élt, de most halott...
De ha mégis a tudtára akarod adni, akkor mondd neki, hogy te valami különlegessel készültél Valentin nap alkalmából. Feltételezem, hogy készültél, ha ennyire fontos neked.
A Valentin nap ciki. Pláne 20 évesen. 14 évesen még csak-csak elment, de ma már...
Várd otthon egy vacsorával, pezsgővel, fürdővel, aztán szeretkezzetek egy jót. És ezt akár hetente is meg lehet csinálni, nem csak ezen az idióta napon.
Írj neki egy sms-t, melyben édesanyját emlegeted fel. :) Csak vicceltem, én szólnék, hogy a punci szót most felejtse el egy pár hétig. :D Én ha lány lennék, ezt tenném.
27/f
Olvastam szinte az összes ehhez hasonló kérdéshez a válaszokat, na most nem leszek népszerű....
A Valentin nap, lehet nem a legjobb hasonlat, de olyan mint a farmer nadrág, a nőknél. Van és kész, el kell fogadni. Tehát aki a nőt a tenyerén akarja hordani, az úgy tesz, ha meg is játssza, hogy fontos neki ez a nap, és "szed" neki egy száll virágot, hisz könyörgöm, azt szinte minden nap lehetne...
Hajrá csajok! :D
39F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!