Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozzam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a tudtára, hogy rosszul esik, hogy nem kapok egy szál gazt sem valentin napra?

Figyelt kérdés

Nem akarok házisárkánynak tűnni,egyáltalán nem tartom magam annak. A barátommal 2 és fél éve járunk,nagyon sokat vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején elhalmozott mindennel. 1 év után kaptam tőle ezüst nyakláncot is, meg rengeteg apróságot, gyakran hozott virágot,stb. Itt nem az ajándékokról van szó, hanem a gesztusról! Régebben verseket írogatott nekem. Ez nem kerül pénzbe. Nem mintha rosszul állna anyagilag,de persze nem akarom,h sokat költsön rám. Na de akkor is! Reggel hallottam a vonaton a velem egykorú fiúkat,hogy azt beszélték,mivel készülnek a barátnőjüknek mára: az egyikük kockacukorból rakocsgat ki egy nagy szívet 3D-ben. Ma a plázában rengeteg férfi volt az ékszeresben,és a virágosnál. Tényleg nem várom el,hogy rám költsön,de legalább annyi jól esne,hogy boldog valentin napot kíván,és nyom egy puszit az arcomra,és esetleg még egy kisebb szál virág is beleférne. De semmi ilyesmi nem volt,és nem is lesz. Igen,már most tudom. Okkal vagyok szomorú,ha nem kapok semmit? Talán elmúltak az érzelmei,ellaposodott a kapcoslatunk,és ezért nem érdeklem már annyira,hogy lenyűgözzön?

20/L

2013. febr. 14. 13:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
50%
Értelmes ember nem ünnepli a Valentin napot. Remélem olvasta a srác az egyik korábbi hozzászólásomat és rájött, hogy ez az "ünnep" csak arra jó, hogy az ember zsebéből kihúzzák a pénzt. Te mit vettél neki ha már itt tartunk?
2013. febr. 14. 13:20
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Na mégegy válentínos hisztiző.
2013. febr. 14. 13:21
 3/29 anonim ***** válasza:
59%
Valószínű, a következtetésed közel járhat az igazsághoz. Szerintem ugyan ezeket a panaszsavakat, amit itt leírtál , mond el neki.
2013. febr. 14. 13:22
 4/29 anonim ***** válasza:
50%
Pedig házisárkány vagy.
2013. febr. 14. 13:23
 5/29 anonim ***** válasza:
87%
A kockacukor lehet nem 3D-s is?
2013. febr. 14. 13:23
 6/29 anonim ***** válasza:
19%
kapsz egy doboz sört :DDD de am akkora tré ez a valentin nap, pénzről szól csak...de jól teszik hogy behúzzák vele az embereket.
2013. febr. 14. 13:24
 7/29 anonim ***** válasza:
26%
Nők...
 8/29 anonim ***** válasza:
55%
Te mivel fogod lenyűgözni őt?
 9/29 ASOT ***** válasza:
39%

Ne kombinálj ne kombinálj!

"Talán elmúltak az érzelmei,ellaposodott a kapcoslatunk,és ezért nem érdeklem már annyira,hogy lenyűgözzön? " nem kell rögtön ilyen hülyeséget gondolni.

Amúgy meg hosszú még a nap.

2013. febr. 14. 13:25
 10/29 anonim ***** válasza:
2013. febr. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!