Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ha a barátotok vesz egy szál rózsát Valentin napra akkor örültök neki vagy kevés szerintetek ez? 20F
én sem örülnék neki... nem szeretem a Valentin napot így tudom h nem kapok tőle semmit :) amúgy meg vasárnap lepett meg engem egy szál rózsával és akkor nagyon meghatódtam :$[ráadásul csak úgy kaptam :)]
L*-*
Persze! Simán!
Bár nálunk ö már az ilyeneket nemigazán nézi :(
Január közepén volt a 2. évfordulonk, én sütöttem tortát neki, tudta mire csinálom,és titokban vártam h. majd kapok vmit,de nem kaptam. Aztán másnap szová tettem, mire ö "igen én is gondoltam rá, de milyen lett volna veled megvenni?!.."
Aztán jutott eszembe h elötte az anyjával voltak vásárolni meddig tartott volna...de mindegy. Végülis 3. napra kaptam 2 bonbont,bár ha egy szál virágot ad annak sokkal jobban örültem volna.
Most majd valentin napra megint bonbon lesz :S pedig tudja h mennyire vágyom egy kék rozsára...
Ti meg lányok ha csak ugy kaptok, nagyon örüljetek neki. Én csak ugy már nem kapok max egy narancsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!