Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom a telefonomat a falhoz vágta mit tennétek?

Figyelt kérdés
Barátommal találkoztam, de kis félreértés miatt kb. 5-10 percet kellett rám várnia. Ezért is nagyon ideges lett, meg gondolom amugy is ideges volt és végig ordított velem a kocsiban amig hozzá nem értünk. Amikor nála voltunk mondta, hogy adjam oda a telefonom. Két telefonom van, de az egyiket én otthonhagytam véletlenül. Erre mondja, hogy akkor a másikat. Azt odaadtam, de ő egyből a falhoz vágta, hogy akkor ez se kell. Nem mondtam erre semmit, mert nagyon ideges volt és félek tőle ilyenkor. Aztán utána hazahozott kocsival, de nem beszéltünk. Nem tudom most, hogy kéne hozzá viszonyulnom? Mit kéne neki mondanom? Ahogy őt ismerem ha lenyugszik akkor utána úgy fog csinálni mintha semmi nem történt volna.
2013. febr. 13. 19:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az miatt tette tönkre a te telefonodat, mert neki nincs pénze, és te sem tudtál adni neki?? WTF?
2013. febr. 13. 19:23
 12/25 anonim válasza:
36%
én azért vágtam falhoz csajom telóját, mert 1 fontos megbeszélésről maradtam le miatta, pedig megbeszéltük hogy hív, nem hívott, hívtam én de fel sem vedte, aztán mikor találkoztunk szépen falhoz vágtam.Ha 2 lett volna azt is falhoz vágom
2013. febr. 13. 19:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

nem tök mindegy,hogy miért van két telefonja?

Szakíts vele amíg még lehet,nem normális hogy félsz tőle(valószínűleg jogosan) el fog mérgesedni a kapcsolatotok, még ennél is jobban, és hamarosan te leszel az akit falhoz vág

2013. febr. 13. 19:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Néha teljesen nyugodt olyankor nagyon kedves, nagyon jó minden. Aztán jön ez a idegbetegsége és ordít, örjöng ilyenkor. Mostanában egyre durvábban. A telefon nem egy drága fajta vagy ilyesmi, de szerintem nem is ez a lényeg. Most nagyon elgondolkodtam velem ilyet még senki nem csinált. Idővel biztos, hogy megverne és én azt nem akarom megvárni.
2013. febr. 13. 19:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

És cicabogár, miért vagy még vele? Megvárod amíg egyszer egy idegroham során félig agyonver téged? Mi az hogy azért ordított mert nem tudtál neki pénzt adni? Hát mi vagy te?

Hagyd ott amíg a csontjaid épségben vannak! Ne csináld már ennél találsz ezer jobb pasit.

2013. febr. 13. 19:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Baszasd falhoz valakivel a fejèt
2013. febr. 13. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, minél hamarabb. A barátod egy szerencsétlen, aki nem tudja uralni az életét, és ha egyszer netalán negyvenévesen elveszítené a munkáját, nem keresne többet, hanem elvárná, hogy te tartsd el és megverne, ha nem viszel haza elég pénzt. Legyen némi józan eszed, keress egy normálisat, aki szeret.
2013. febr. 13. 19:30
 18/25 hawkbill ***** válasza:
37%
Aztaaa, te bizonyára nagyon okos vagy... Egy ilyen történet után te nem kapásból kidobod, hanem idejössz a gyakorira nyarvogni...
2013. febr. 13. 19:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, de valami forgalmas helyen -park, kávézó, ahol nem tudja rajtad leadni a dühét-, mert lehet, hogy megveréssel reagálna, ha kettesben vagytok.
2013. febr. 13. 19:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azon nyomban szakítottam volna vele!! Ki a franc akar együtt élni egy ilyen agresszív pasassal?! Szakíts vele, és lépj le, míg kedves az életed!! Ennyit tudok tanácsolni neked.......
2013. febr. 13. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!