Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?
40/ffi.: Jó pár éve,egy hasonló esettel kerestek meg,csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szűz,azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így,hogy nem jelentkezett,majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte,épp megvolt neki,ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak,hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendőbelinket,életünk párját keressük,még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a későbbiekben ettől a lánytól,hogyan bizhatott volna benne,ha már 14 évesen-már bocsánat,de egy kis kurv@.Illetve,egy olyan élményt adott neki,ami sok esetben is,tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhető az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak,meg azt is,hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak.
Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem,valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod,mint utána járni a dolgoknak,rákérdezni tőle,aztán szépen kimagyarázni magad!
Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni,hogyha rászánják magukat,akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással,hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idő megismerni egymás testét,rezdüléseit,vágyait,legyen idő összecsiszolódni.Másképpen gondolva,legyen lehetőség korrigálni,ha kell bizonyítani,tanulni,tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma.
Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idősen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!