Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány, akivel fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ő a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(
2008. okt. 23. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
De mégis miért mondta hogy utál, volt valami előzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
2008. okt. 23. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérlek segíccsetek:'(
2008. okt. 23. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi előzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
2008. okt. 23. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

40/ffi.: Jó pár éve,egy hasonló esettel kerestek meg,csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szűz,azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így,hogy nem jelentkezett,majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte,épp megvolt neki,ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak,hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendőbelinket,életünk párját keressük,még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a későbbiekben ettől a lánytól,hogyan bizhatott volna benne,ha már 14 évesen-már bocsánat,de egy kis kurv@.Illetve,egy olyan élményt adott neki,ami sok esetben is,tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhető az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak,meg azt is,hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak.

Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem,valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod,mint utána járni a dolgoknak,rákérdezni tőle,aztán szépen kimagyarázni magad!

Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni,hogyha rászánják magukat,akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással,hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idő megismerni egymás testét,rezdüléseit,vágyait,legyen idő összecsiszolódni.Másképpen gondolva,legyen lehetőség korrigálni,ha kell bizonyítani,tanulni,tapasztalni.

2008. okt. 23. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
2008. okt. 23. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
2008. okt. 26. 22:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt,hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat,nha de mindegy :/
2008. okt. 30. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

Ez tipikusan a HP szindróma.

Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idősen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.

2008. dec. 29. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!