Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várunk, de a párom elkezdett velem csúnyán beszélni!?
#10/11
Igen nekem is ez jott le egybol,bar nem akartam megint rajuk fogni.gondolom hogy csak nekik probalja megmutatni h o nem lesz papucs.de telleg mert nekem kell talalgatni?mertnem tudja ezeket magatol mondani?! Regen is uszitottak ellenem eleg befolyasolhato ember volt,de ugy latszik most is az,30eves emberekrol beszelunk,vicc....
Én sem hitten volna hogy felnött férfiak ilyenekre képesek.Nálunk állandóan bulizni akarták vinni.Már a 9.hónapban voltam,szinte bármelyik nap szülhettem volna,erre benyög nekem egy ilyet a haverja mikor várta nálunk a párom h "na házisárkány elengeded velünk bulizni??" Mindezt úgy hogy röhög a képembe...képzelheted!.Sosem adtam okot rá hogy ezt mondja.De akkor kikeltem magamból!Hogy mit képzel magáról!Hogy évek óta nyelem a hülyeségeiket de most elegem van!!Mert csak féltékeny hogy 30on túl van de se kutyája se macskája és az anyjával él!Na a drágám úgy megsértödött hogy megse várta a férjem.Elment.Felhivta a párom és mint valami rossz ribi elpanaszolta neki h én milyen egy szemét vagyok meg h ö mondta h csak baj lesz ha elvesz stb...na ennyi kellett a férjemnek is.Ö is elküldte melegebb éghajlatra.Mikor hazaért bocsánatotkért hogy egész terhességem alatt "bunkóskodott"ha vele volt...és hogy igazam volt h csak ellenem hangolja mert féltékeny.Na pár nap múlva jött a gyerek nyalni hogy jajj nem úgy gondolta meg stb csak fél hogy elveszti a barátját mert hogy csak a családjával fog foglalkozni öt meg lefogja szarni...ugyhogy furcsák a férfiak...ez mondjuk egy eléggé egyedi eset ugye,de az alapja ugyan az lehet mint a ti esetetekbe.Ennek fényében beszélj vele.Kérdezd meg mit tehetnél hogy ne érezze azt h elvan hanyagolva...kényeztesd egy kicsit,mennyetek el valahova kettesben stb.:)Remélem megoldódik a helyzet.
#10-14.
Hát igen azért elvetetni nem hiszem hogy el kellene...mert tény hogy nehéz egyedül...de csak ezért megölni a gyereked...azért az durva.
Ahogy már írtam,mennyetek el valahova pl.Moziba.Vagy az a legjobb ha megkérdezed neki mihez lenne kedve.A szexuális életeteket is fel lehet dobni(ha csak nem tiltott el az orvos).Éreztesd vele hogy még most is fontos neked és hatalmas segítség hogy ö van neked.Biztosan megvan rémülve emiatt az apaság miatt.Ha köztetek rendezödik a dolog akkor lehet nem is lesz annyit a haverjaival és akkor nem lesz aki hergelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!