Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Babát várunk, de a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nunoka19 kérdése:

Babát várunk, de a párom elkezdett velem csúnyán beszélni!?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok,parommal 6éve vagyunk együtt,elég hirtelen ember,de velem soha nem beszélt csúnyán! Most kiderült,hogy a várva várt baba útban van felénk elkezdett csúnyán beszélni velem,de szemtől szemben nem igazán,inkább csak telefonon! Föleg ha a barátaival van. Nekem ez teljesen kiábránditó mintha most mutatná ki a foga fehérjét! Eléggé lesokkol a dolog,mintha nem is ő lenne,másnap szinte mindent megbán és teljesen másként viselkedik! Én rontottam el valamit? Mivel érdemeltem ki ezt? Mi lesz egy év múlva ha már most ilyen?
2013. febr. 13. 17:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én a sarkamon vagyok végig,meg a beszelgetések hive vagyok de oke megbeszeltuk de valahogy mindig elojon! Hiaba mondom neki h ez nem oke,de hogy allitolag en semmibe veszem,egy rossz szot nem szolok sot! Nem vagyok egy durcazos fajta,nem birom napokig de most lehet ez kene
2013. febr. 13. 18:01
 12/18 A kérdező kommentje:

#10/11

Igen nekem is ez jott le egybol,bar nem akartam megint rajuk fogni.gondolom hogy csak nekik probalja megmutatni h o nem lesz papucs.de telleg mert nekem kell talalgatni?mertnem tudja ezeket magatol mondani?! Regen is uszitottak ellenem eleg befolyasolhato ember volt,de ugy latszik most is az,30eves emberekrol beszelunk,vicc....

2013. febr. 13. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Pff.. nem gondol bele h ez milyen ego a baratai elott is?? nekik is meg lehet a velemenyuk rola.. ezt elmondanam neki.
2013. febr. 13. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Én sem hitten volna hogy felnött férfiak ilyenekre képesek.Nálunk állandóan bulizni akarták vinni.Már a 9.hónapban voltam,szinte bármelyik nap szülhettem volna,erre benyög nekem egy ilyet a haverja mikor várta nálunk a párom h "na házisárkány elengeded velünk bulizni??" Mindezt úgy hogy röhög a képembe...képzelheted!.Sosem adtam okot rá hogy ezt mondja.De akkor kikeltem magamból!Hogy mit képzel magáról!Hogy évek óta nyelem a hülyeségeiket de most elegem van!!Mert csak féltékeny hogy 30on túl van de se kutyája se macskája és az anyjával él!Na a drágám úgy megsértödött hogy megse várta a férjem.Elment.Felhivta a párom és mint valami rossz ribi elpanaszolta neki h én milyen egy szemét vagyok meg h ö mondta h csak baj lesz ha elvesz stb...na ennyi kellett a férjemnek is.Ö is elküldte melegebb éghajlatra.Mikor hazaért bocsánatotkért hogy egész terhességem alatt "bunkóskodott"ha vele volt...és hogy igazam volt h csak ellenem hangolja mert féltékeny.Na pár nap múlva jött a gyerek nyalni hogy jajj nem úgy gondolta meg stb csak fél hogy elveszti a barátját mert hogy csak a családjával fog foglalkozni öt meg lefogja szarni...ugyhogy furcsák a férfiak...ez mondjuk egy eléggé egyedi eset ugye,de az alapja ugyan az lehet mint a ti esetetekbe.Ennek fényében beszélj vele.Kérdezd meg mit tehetnél hogy ne érezze azt h elvan hanyagolva...kényeztesd egy kicsit,mennyetek el valahova kettesben stb.:)Remélem megoldódik a helyzet.

2013. febr. 13. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
én a helyedben elvetetném amíg lehet, egyedül felnevelni nem lesz leány álom
2013. febr. 13. 18:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Na jooo azert a babám életével nem játszom mert az apuka éppen játsza a fejét! Ő az én gyermekem is! Szerencsére gondoltam a saját jővőmre anyagilag már elég régóta,ha ő ilyen idióta lesz továbra is akkor ezt a saját lelkiismeretével beszélje meg! Azt mondja hogy elhanyagolom,nem nézem mit tesz ertem/ertunk és hogy nem engedek neki pihenő időt,hat nem tudom...
2013. febr. 13. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:

#10-14.

Hát igen azért elvetetni nem hiszem hogy el kellene...mert tény hogy nehéz egyedül...de csak ezért megölni a gyereked...azért az durva.

Ahogy már írtam,mennyetek el valahova pl.Moziba.Vagy az a legjobb ha megkérdezed neki mihez lenne kedve.A szexuális életeteket is fel lehet dobni(ha csak nem tiltott el az orvos).Éreztesd vele hogy még most is fontos neked és hatalmas segítség hogy ö van neked.Biztosan megvan rémülve emiatt az apaság miatt.Ha köztetek rendezödik a dolog akkor lehet nem is lesz annyit a haverjaival és akkor nem lesz aki hergelje.

2013. febr. 14. 09:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez azt szoktam mondani az embernek, hogy akkor menjen es kerjen csokot a haverjaitol, kerjen olelest a haverjaitol, es kerjen mindent, szexet is, a haverjaitol.
2013. febr. 14. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!