Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Babát várunk, de a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nunoka19 kérdése:

Babát várunk, de a párom elkezdett velem csúnyán beszélni!?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok,parommal 6éve vagyunk együtt,elég hirtelen ember,de velem soha nem beszélt csúnyán! Most kiderült,hogy a várva várt baba útban van felénk elkezdett csúnyán beszélni velem,de szemtől szemben nem igazán,inkább csak telefonon! Föleg ha a barátaival van. Nekem ez teljesen kiábránditó mintha most mutatná ki a foga fehérjét! Eléggé lesokkol a dolog,mintha nem is ő lenne,másnap szinte mindent megbán és teljesen másként viselkedik! Én rontottam el valamit? Mivel érdemeltem ki ezt? Mi lesz egy év múlva ha már most ilyen?
2013. febr. 13. 17:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Na pontosan ezért nem fogok szülni.Lehet,hogy hülye felfogásom van,de a környezetemben lévő összes pasi megváltozik ilyenkor,és bunkó lesz.Persze,mert a nők rá vannak utalva ilyenkor... -.- Sajnállak,legyél erős,és vigyázz magatokra!
2013. febr. 13. 17:36
 2/18 simson510 ***** válasza:
Ez csaak a baba okoztas stressz okozza.. Én is ilyen voltam :). De hála istennek hamar túleste rajta :)
2013. febr. 13. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni de szerintem most fogta fel a dolog súlyát és nem igazán jön be neki a baba téma :( megijedt... sokan vannak így...
2013. febr. 13. 17:38
 4/18 anonim ***** válasza:
Zavarja hogy férfinak született, és nem ő a terhes!
2013. febr. 13. 17:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Ülj le vele, és beszéld meg, hogy te nem vagy a kapcarongya, és a gyereked sem lesz az. Ha ö erre pályázik, egyedül fogod felnevelni.
2013. febr. 13. 17:39
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
#1-nek: Nem akarsz szülni, a te dolgod, de ne másban keresd az okát, indokát. Te akarod igy.
2013. febr. 13. 17:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Én csak ámulok bámulok! Ha nem lennék ilyen helyzetben már pakolnám a cuccát ez eddig bevált,dehát igy?! Bá mondtam neki hogy ez igy nem oke,nem kell a baba miatt egyutt lennunk stb. Amugy en is gondoltam ra hogy most sokan velem-babaval foglalkoznak es ez zavarja,nem o van a kozeppontban! De annyira megbant hogy szinte fel sem fogom miket mond
2013. febr. 13. 17:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Pedig ne bámulj, hanem állj a sarkadra amig nem késö!
2013. febr. 13. 17:51
 9/18 anonim ***** válasza:
#6 Pedig pontosan,hogy ez az egyetlen indokom.Szeretnék gyereket,szeretem a páromat,de ettől félek,hogy nálunk is ugyan ez lesz.
2013. febr. 13. 17:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém volt a férjem nem változott meg ilyen gyökeresen.De mikor a haverjaival volt akkor azért máshogy viselkedett,feszült volt...mert állandóan csesztették ezek a kedves kis barátok h uhh akkor most vége az életénk meg ilyesmik...teljesen be stresszeltették.Amikor az esküvönk volt akkor is ez volt.Irigyek!Ennyi.:)beszéljétek meg.Én azonnal lebeszéltem vele a dolgot h oké hogy a barátai csesztetik de ne rajtam töltse ki mert nem érdemlem meg hogy a barátai miatt engem bántson.Megértette.Próbáld meg ezt!Egy baba érkezése a férfinek is stressz forrás mert nagy felelösséggel jár,érthetö hogy feszült de ne legyen veled bunkó!Beszéljétek meg:)
2013. febr. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!