Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány és 29 éves férfi?
Figyelt kérdés
10 év van köztünk a párommal. Én mondjuk a koromnál jóval érettebb vagyok, mert a körülmények úgy hozták, hogy korán fel kellett nőni. A párom meg olyan átlagos 29 éves :) Nagyon jól megvagyunk, csomó közös érdeklődési körünk van, nincs semmi probléma. A gyerektémával sincs gond, mind a ketten kb. 5 év múlva szeretnénk. Eddig nem is gondolkodtam rajta, hogy gáz lenne, de ezen az oldalon volt egy régi kérdés, ahol ugyanilyen felállásban voltak és csomó olyan válasz jött, hogy "apakomplexus" meg stb. Tényleg olyan gáz?2013. febr. 13. 16:25
2/5 anonim válasza:
Nem gáz . az apakomplexushoz azért kell kb 20 év korkülönbség.
3/5 anonim válasza:
Nem.. A legjobb barátom lány(22) és náluk is van 10 év. Elvannak, bár okoz időnként gondot a srác kora, a csaj szeretne néha csak lazulni de a palija kissé túlzásba viszi a felnőttködést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!