Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOgyan gyorsítsam fel a dolgogat a kiszemeltemmel?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, már sok pasim volt, de általában ők szedtek fel engem, vagy tök ismeretlen srácot szedtem fel én. De most egy pár hete isemrt haverrol van szó. Megtudtam ,hogy bejövök neki, fel is vett msn-en. 20 éves és dumálgatunk msn-en elvileg lassan talizunk ujra, de mit tegyek, hogy teljesen megőrüljön értem?
2009. szept. 6. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki h tetszik neked, mert ha te is tetszel neki akkor mar nem erhet semmilyen kelemetlen meglepetes
2009. szept. 6. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
18 és 20 éves embereknél nem hiszem el h ilyen gond legyen főleg ha a lánynak bejön a fiú. Mond neki, "akarlak" ennyi
2009. szept. 6. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
ond meg neki hogy jöjjön érted(tali nálad:D) és amikor odaért menj ki elé 1szál melltartóban és bugyiban:D na ha arra nem őrül meg akkor hagyd mer meleg a srác:D
2009. szept. 6. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát most kaptál egy pár jó ötletet ahogy végigolvastam:D

Hogyan őrüljön meg tőled? Vagy hogyan tudod felszedni?

Öltözz ki mikor találkoztok...nézz ki jól. Néha érintsd meg. Alakíts ki olyan helyzetet hogy megtörténhessen egy csók...ha ő nem lép megcsókolhatod te is.

Ha előbb utóbb legalább csók nincs akkor semmi sem lesz az egészből...

Meg akarod őríteni? Adsz és elveszel módszerrel bármikor megteheted...előbb utóbb látszódni fog rajta hogy akar e valamit...

2009. szept. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!