Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan gyorsítsam fel a dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gyorsítsam fel a dolgokat?

Figyelt kérdés

van egy srác akivel nagyon jól kijövünk...

flörtölgetünk meg minden...pénteken egy kis bulit tart otthon és meghívott engem is :) nekem nagyon bejön és sztem én is neki, de elég lassan haladunk...szeretnék összejönni vele, de most részegen vagy úgy dumáljunk erről hogy ittunk...lehet hogy akkor csak azért mondaná hogy járna velem mert ivott...:S

tipp, ötlet vagy tanács hogy mit tegyek?

2009. máj. 14. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért hívott meg, mert tetszel neki! Nem kell neked kezdeményezned, de azért bátorítsd... a pillantásoddal, ilyesmivel! Plusz: amikor odamész, úgyis adsz neki puszit, na azt ne siesd el, esetleg dícsérd meg, milyen jó az arcszesze illatának (feltéve, hogy lesz ilyen).

Na, nyugi, lesz itten valami! Aztán írd ám meg! :) Kíváncsiak vagyunk mint állat, állandóan adjuk itt a jó tippeket és semmi visszajelzés, hogy hogyan sikerült a dolog). :)

Sok sikert! ja, utóirat: óvatosan a piával!

2009. máj. 14. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsot :)

majd megírom hogy mi volt, feltéve ha a sok piától még emlékszem rá XD

2009. máj. 14. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

:)

o.K., köszi :) De azért a piával tényleg vigyázz, nagyon el tudja vinni az embert! ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot: ha már nem tudod elkerülni, hogy sok alkoholt diktálnak beléd, egyél mellette olyat ami felszívja, plusz igyál sok ásványvizet, az egy kicsit higítja, nem hülyít meg annyira.... lécci..... hidd el, tudom miről beszélek, saját magam sokszor belefutottam ebbe a hibába!

2009. máj. 14. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:

oksi...amúgysem akartam halálra inni magam meg nem is szoktam inni csak elég ritkán...

ma lesz a buli és a piálás...majd meglátom hogy hogyan sikerül, de nyugi nem leszek rottyon:)

majd leírom hogy mi volt ha érdekel...:D

2009. máj. 15. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!