Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a 20-25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 20-25 év közötti pasik többségének a vadabb csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
A barátom most szakított velem azért, mert romantikusabb alkat vagyok, neki pedig a vadabb csajok jönnek be, és így nem tudott szerelmes lenni belém! Majd közölte velem, hogy a 20-25 év közötti pasiknak nem kell egy romantikus nő, hiszen ekkor még az életét kell élni és az a vadságról szól, az ilyen típusú csajok meg csak az idősebb korosztálynak jön be! Eddig 2-szer szakítottak velem emiatt! Egyáltalán van olyan pasi Debrecenben, akinek nem a vadabb, hanem a romantikusabb alkat jön be?
2013. febr. 13. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

"Eddig 2-szer szakítottak velem emiatt!"

lúzer vagy.

2013. febr. 13. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem Debreceni vagyok, de én a visszahúzódó lányokat szeretem... :)
2013. febr. 13. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira visszahúzódó sem, csak amennyire a romantikus típusú lányok! :)
2013. febr. 13. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
N is hallgas az elsőre. Amúgy meg kell találni az átmenetet, és a vad és romantikus között vagyok, és volt már nagyon romantikus, meg vagány bulizós barátom is.
2013. febr. 13. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm! :)
2013. febr. 13. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem nem a vadak egyáltalán de azért ne kelljen félévig szerencsétlenkedni vele mire végre nem csak a hátát simogathatom xd

F19 szűzike

2013. febr. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!