Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért infantilis/undorító stílusú manapság a lányok többsége? Lányok titeket ez nem zavar, hogy hogy mind egyformák vagytok lassan? Fiúk titeket nem zavar, hogy csak ebből lehet válogatni?
Számomra felfoghatatlan, hová süllyed a világ, ez a divat, hogy van a barbielotyó meg a matrózlotyó és ezt követi mindenki? Mondjuk legyen 25-30 éves korig bezárólag. Azt vettem észre, hogy a mai fiatalok többsége egy kaptafára megy. Régen is volt divat, nem azt mondom, de ez már nagyon zavaró, hogy ilyen szinten elterjedt. Azzal se lenne gond, hogy mindenkinek más az ízlése, mert abból következne, hogy mindenki más - de nem ez van! Mindegyik egyforma, van 2 nagyobb kategória és kész.
Ma már csak elvétve lehet egyszerű, természetes külsejű igényes(nem, a kamuarc,kamuhaj,kamumell nem igényes!) és nem nagyképű lányokat találni. Nincs belső igénye a nőknek, vagy a férfiak nem vágynak erre, vagy nekik mindegy, csak lyuk legyen?
A tipikus barbielány típus, aki naiv, mindig nevetős, kifejezetten optimistának vallja magát, mindenre vigyorog, ruhatárában pedig főleg rikító színek és az aktuális divat hiányos öltözéke található meg, ezt kiegészíti egy kis festékkel, pushuppal, meg a hétköznapi színészkedéssel (mondjuk ez melyik "nő"re nem igaz manapság...). Ő komolyan hiszi, hogy minden hónapban megtalálja a nagy őt, és szerelemnek hiszi azt az 5 percet is, amit egy ismeretlennel tölt el lakásán/wcben... Viselkedése általában "im a princess" önhitt nyafogással jellemezhető. Persze állítólagos optimizmusára rögtön rácáfol, ha valami nem úgy történik, ahogy akarja. Példaképeik: Paris hilton, Lady gaga, Beyonce meg az aktuális botránypopsztárok...
A matrózfajta az, aki mindenkinek beszólogat, káromkodik, bagózik, piál, ki van varrva, sminkje általában groteszk, életvitele dekadens, lázadónak hitt állati szintű. Ő legalább nem hitegeti magát romantikus álmokkal, de ettől még ugyanolyan undorító, mint a rózsaszín változat. Életfilozófiáját leginkább frappánsnak hitt káromkodásokban tudja kifejezni, példaképei ha vannak, többnyire Marilyn Monroe, meg noname széttetovált drogos undreground (transzvesztita), "feminista" művészhőgyek...
Mindkettőre jellemző a beképzeltség, könnyelmű életmód, divatok/alternatív divatok követése. Mert nem hiszem el, hogy véletlenül pont 5millió ember egyformán néz ki és viselkedik. Nőiesnek egyik sem mondható, az egyik egy klasszikus női szerep szélsőséges változatát játssza, de közben egyoldalú egyenlőséget akar, a másik látszólag azok ellen "lázad", de elvárja, hogy nőnek tekintsék - egyik 19, másik egyhíján 20.
Tulajdonképp a fő kérdésem az lenne, hogy ezt ők akarják, vagy csak "szegényeket" befolyásolják? Ha befolyásoltak, miért ilyen könnyen befolyásolhatók? Miért van az, hogy manapság már egy műsorvezető is úgy néz ki, mint egy bohócprosti, de a férfiak fel tudnak öltözni normálisan, ápoltan néznek ki? Miért kell ezeknek a (sokszor még 30 feletti) lányoknak a feltűnés? Ők így kiáltanak segítségért? Komolyan elhiszik, hogy valakit a személyiségük fog meg, és nem csak lefektetni akarják őket? (sőt, az is meglep, hogy a férfiak többségének van gusztusa az ilyenekhez).
Miért szégyellik a "nő"k önmagukat? Miért nem képesek elfogadni azt, akik, miért kell mindig minden ellen lázadozni-nyafogni?
"Felőlem mindenki azt csinál amit akar, de attól még véleményem és ízlésem van, et kellene megérteni. De mivel a nők nagy része észrevételeim szerint igénytelen és kifogásokat keres állandóan(mellébeszél), nőkkel felesleges vitáznom. Ha valakinek van véleménye a világról, és enm igénytelen, az szemellenzős, ha igénytelen, az nektek nagyon jó, mert nem kell megváltoznotok (és ezt mos nem személyesen értem). Akkor a kérdés az is lehetne, miért nem ti alkalmazkodtok? Mert ugye a birka mindig a tömegeket követi..."
Éppenséggel te vagy képtelen megérteni mások izlését és veleményét, tőlünk viszont ezt várod el, lekezeelő vagy, általánosítasz és szélsőséges példákat hozol.A szemellenző arra vonatkozott hogy mennyire észre se veszed annak lehetőségét hogy másnak is igaza lehet. Érted? A megfontolási szintig se jut el ez nálad. A kérdésemre nem válaszoltál, még csak meg se értetted a válasz alapján.
Az nem hiszem el hogy rád úgy ragadnának mint a piócák egy normális önképpel rendelkező lány se tűrne ilyen verbális megalázást amivel a nőkhöz viszonyulsz ha meg a lelkisérülteket vonzod, akkor ne az alapján alkoss összképet az egészről. Látom hogy az írásaid alapján nagyon okosnak hiszed magad, nem tisztem ebbe belerondítani, sem oktatni téged, pláne hogy nem vagy olyan szinten hogy megértsd amit írtam (plussz belemagyarázol az írásaimba). Itt én befejezem, kívánok neked dboldog életet de nem lesz egyszerű ha azt hiszed nálad a bölcsek köve.
Mit kellene azon megértenem, hogy valaki nem tetszik nekem? Magyarázd már el, mi szélsőséges van abban, hogy a nők 90%a rendelkezik olyan jegyekkel, amit enm tartok nőiesnek? Erről a mellébeszélésről szóltam.
"Érted? A megfontolási szintig se jut el ez nálad."
És te megfontolod hoyg nekem igazam lehet? Ilyen közhelyeket bárki tud írni.
Én vagyok a hülye,hogy szóbaállok veletek.
"Az nem hiszem el hogy rád úgy ragadnának mint a piócák egy normális önképpel rendelkező lány se tűrne ilyen verbális megalázást amivel a nőkhöz viszonyulsz ha meg a lelkisérülteket vonzod, akkor ne az alapján alkoss összképet az egészről. "
Látszik, hogy te is nő vagy, fogalamad sincs a működésetekről.
Teljesen fölösleges magyarázni, mindig csak mellébeszéltek.
"Az nem hiszem el hogy rád úgy ragadnának mint a piócák egy normális önképpel rendelkező lány se tűrne ilyen verbális megalázást amivel a nőkhöz viszonyulsz ha meg a lelkisérülteket vonzod, akkor ne az alapján alkoss összképet az egészről. "
Ez érdekes, mert a legtöbb nő pont a bunkó/ magabiztos alfahím férfiakra bukik, akik lekezelően bánnak velük. Vagy hazudsz, vagy tényleg nem tudod, hogy hogyan működtök ti nők.
Tiszteletböl 1-es kedves kerdezö... Ezek utan pedig ne csodalkozz, hogy a normalis lanyok nem vesznek eszre... Bar te hangoztattad nekem, hogy mindenki a csaladi peldakat viszi tovabb... Gratulalok a szüleidnek, hogy meg az alapvetö dolgok is hianyoznak....
Nem minden csaj k*rva, erre rájöhetnél már, csak jó nő nem áll veled szóba, ugye milyen kár?!....
Utolso: Az ertelmes nök, nem fogjak hagyni hogy labtörlönek legyenek hasznalva. A buta kislanyoknak van szüksegünk a nagymenö bunkora... A kettö nem összekeverendö...
A 33 eves Mrs Kiralylany
Miss-t csak egyedülallo hölgyre hasznalsz, ferjezett asszonynal nem szokas... Csak, hogy tanulj is valamit....
"Utolso: Az ertelmes nök, nem fogjak hagyni hogy labtörlönek legyenek hasznalva. A buta kislanyoknak van szüksegünk a nagymenö bunkora... A kettö nem összekeverendö...
A 33 eves Mrs Kiralylany
Miss-t csak egyedülallo hölgyre hasznalsz, ferjezett asszonynal nem szokas... Csak, hogy tanulj is valamit...."
Igen, szerinted csak a buta kislányoknak. Ezért mondom, hogy a saját működéseddel sem vagy tisztában, vagy hazudsz.:). Most azzal, hogy azt írod a kérdezőnek, hogy a misst férjezett nőkre használják, meg nem tudom, mit akarsz. Ez most hogy jön ide? Vagy kötözködni akartál csak? Nem értem. De ha ennyire bölcs vagy, akkor hagyd már el a felesleges vesszőket a mondataidban, pl. az 'értelmes nők' után, mert oda nem kell, a 'csak és a 'hogy' közé szintén nem kell stb. Belemehetünk ilyen dedós kötekedős bohóckodásba, ha gondolod, de szerintem te járnál rosszul.
Kötöszködesröl egy szo sem esett igy a mondatod többi resze szamomra targytalan.... A kerdezö erti, hogy miert irtam neki... Talan... De ha visszaolvasod a valaszokat, akkor rajössz te is, nem ok nelkül kell hibat keresni, hanem tajekozodni kellene elötte egy kicsit. A tiszteletlenseget nem szeretem es nem is viselem el...
Hazugnak nem igazan mondanam magamat es nem is szeretem ha ebben megkerdöjeleznek. Ugyhogy legy oly kedves es ezt a reszt hanyagold, mert ok nelkül en is tudok szavakkal vagdalkozni barmilyen ismeretlen emberröl...
Tudtommal a kislanyok 20 eves korral bezarolag megszünnek, a kerdezö pedig 25-30 eves korosztalyrol beszelt... Igen, 15-18 eves kislanyok meg a nagy menö bunkokra hajtanak, de a ket korosztalyt ne keverd össze...
"Tudtommal a kislanyok 20 eves korral bezarolag megszünnek, a kerdezö pedig 25-30 eves korosztalyrol beszelt... Igen, 15-18 eves kislanyok meg a nagy menö bunkokra hajtanak, de a ket korosztalyt ne keverd össze..."
Pedig 20-30 kozott is pont ilyenek vagytok. Vagyis igazad van tenyleg valtoztok, mert szamitasba jon meg a kocsi meg a penz is. Ennyit "fejlodtok", gratulalok. Amugyis 20-30 folott meg a normalisabbja mar ugyis felesegul megy, tisztelet a nagyon keveske kivetelnek...
"Nem minden csaj k*rva, erre rájöhetnél már, csak jó nő nem áll veled szóba, ugye milyen kár?!.... "
Komolyan meglepődnék ha valami újat hallanék egyszer az életben, és nem adnának a számba hülyeségeket. Szövegértés 0. Innentől nem is olvastam tovább.
Az a baj, hogy amikor el kezdenek írni lányok a kérdésekbe, dedós hülyülésbe megy át az egész. Nem iiis, vagy te, hűje búúzi vagy, sosenem fogol találni barátnőt ha ez a felszedőssh szöveged.
Aztán jönnek a nyelvtani/angol szöveges kötekedések, okoskodós szakszavak bedobálása (többnyire nem megfelelő használatban) felemlegetés hogy ő milyen tapasztalt és hány éves, nem tudom, azt írták, hogy hány diplomájuk van?
Semmi újat nem tudnak mondani. Ez mind annak a jele, hogy magukra ismertek, és vérig sértődnek, hogy valaki nem tartja őket vonzónak, mert ki vannak kenve, káromkodnak, ostobák és gőgösek. Ezért használunk titeket csak dugásra. Jó reggelt.
Lehet írkálni, nem érdekelnek a további válaszok.
Szia,
Elsősorban, rettentő jót mosolyogtam soraidon, értékelem a szarkazmust és a cinizmust a két típus leírása roppant találó volt. Sajnos van keverék is.
Javarészt helytálló.
Gondolom jól megbánthattak, nem voltál elég jó egy hölgynek, és nem tudtál megfelelni neki. Elsősorban magadban is tisztáznod kellene a megfeleltetési vágy kényszerét. Ne akard a hölgy problémáit megoldani és irányítani az életet. Ha akar megnyil és magától kérni fogja, hogy segíts neki.
Lenne pár kérdésem, bármely hölgytől a típusok között megkérdezted milyen élete volt, min ment keresztük, és milyen kisebbségi komplexusai voltak esetleg tini korában? Milyen közösségben nevelkedett, hányszor csúfolták vagy hányszor váltották le Őket üres fejű libákra? Nyilván értenéd a viselkedést, ha energiát szántál volna erre. Mondjuk vannak valóban nagyon nehéz esetek, akiket nem kell megérteni, csak elfogadni.
Vicces volt ez a példakép történet is, nem tudom kislányokról beszélünk egyébként? Ha olyan 20-25 közötti nő akkor Zimány Linda, Dukai Regina játszik inkább. A másik típus Marilyn Monroe-val mi a baj? Az rendben, hogy borderline személyiség zavarral küzdött, javarész identitás és elköteleződés problémák észrevehetőek, viszont Monroe-nak és Coco Chanel-nel azért vannak jó mondásaik. Pl: Ez a kijelentés, hogy amikor a legnagyobb a baj, akkor nézz ki a legjobban. Ez szerinted mire van? Nem arra, hogy legyél hiú és add el magad! Sok kislány másképpen értelmezi, ez azt takarja, hogy egy probléma megoldandó feladat, de az helyett, hogy magadba roskadnál, és másokat lehúznál lelkileg a panaszkodással, amivel mellesleg magadnak is ártasz, ez helyett foglalkozz magaddal! Lelki egészség! Burkolt dolgok ezek, csak meg kell érteni!
A trágár kifejezésekre annyit valóban nem szép, de honnan tudni, hogy a hölgy nem férfiakkal dolgozik és nem csak javarészt férfi barátokkal rendelkezik? Akik mellett csak haverok, semmiképpen sem nők!
Az ilyen viselkedést amit említettél általában a háttérben huzódó pszichológiai történések állnak.
Valamit kompenzálni akarnak, nem fogadták el önmaguk nem fogadták el azt, hogy változik a világ, és velük minden más is. Megragadtak a múlton és annak a sérelmein.
Kinek mi számít nőnek? Ez azért valljuk be elég szubjektív. Nos a ruhákkal nekem is vannak fenntartásaim az a jelszavam, hogy ápol és eltakar, nem kell látszatban is kimutatni mim van és mim nincs, de lehet ezt elegáns stilussal ötvözni. Nem igazán szeretem az élénk szineket csak kiegészítőben, nem szeretem a csicsás feliratos dolgokat, a glittert meg a többi ilyen "cukiságot". Helyette inkább a föld színei a természeti színeket szeretem. Otthonos harmónikus érzést ad. A sminkkel meg úgy vagyok, ha meg van az alkalom csak akkor! Az alkalmi ruha nem véletlen alkalmi és a többi is. Meg a többi káros tényező, öregíti a smink a bőrt. Nem szeretném, hogy hamarabb eljöjjön az idő amit nem várok, de be fog következni és el kell fogadni, hogy sosem leszünk már fiatalabbak. Szerintem még vonzó is ha egy nő a középkorba kezd kerülni, meg van az a könnyedtség, amikor nem tetszeni akar másnak, hanem inkább csak magának, nem akar elcsábitani senkit, és könnyedten, lazán és nem görcsösen igyekszik előítéletek nélkül állni egy emberhez. Análkül, hogy saját félelmei gátlásai befolyásolják a véleményét. Az vagy amit gondolsz. Tudsz egy embert csodálatosnak is nézni, de gonosznak is, attól függ, hogy állsz hozzá és mit akarsz belőle megismerni!
Ez az 5 perces szerelem dolog, hm, na igen! Sok barátnőm van, aki gyakran képes összetéveszteni a vágyat a szerelmmel. Amikor hallom, hogy úúú a nagy boom aki hasonló mint én, majd bevonzom. Mindig nevetek, hogy sok volt Danielle Steel. Majd rájön, ezekszerint nem esett még pofira. A nagy boomokból max 2 év van és óriási pofára esés. Amíg buta és naív az ember és álomvilágban él abban az illúzióban, amit a média próbál reprezentálni, csodálatos fantázia világ, addig úgy sem kell a hasonló, mert nem vonz, nem kihívás és nem érdekes, hanem elektromosan az ellentét lesz érdekes. Na de ha elmúlik az a köd az a fizikai vágy? Mi marad?
Sokkal fontosabb egy olyan ember aki közel hasonló, még ha nincs is az az intenzív érzés, de van helyette egy sokkal szebb dolog, őszinte, tiszta szeretet, tisztelet.
A pushup-ra annyit, hogy én sokáig nem kultiváltam ezt, de kipróbáltam, vannak lányok akiknek nem szerencsés az alkatuk,de szeretik az inget, mint pl én (üzletasszonyos stilusom van) és nem úgy áll rajta ahogy kellene, és ettől nem kényelmes. Na ez a pushup tökéletes odateszi ahova kell és ettől már egy szép ellegáns ing is tud kényelmes lenni. Nem lehetünk tökéletesek. Viszont semmibajom az alakommal, az látja akit én akarok és ott vagyok nő , ahol kell!
Pl engem nem vonz a buli, a piálás, inkább kultúra párti vagyok, vagy új dolgok megtanulása. Sokszor eszembe jut, hogy esetleg ettől én unalmas vagyok, de nem rájöttem, hogy pont ez a különleges bennem, hogy minden érdekel és nyitott vagyok, anélkül, hogy reflexből elutasítanám.
A divat meg a többi, nos tele vagyunk cicababákkal média, mit látsz egy pasi csorgatja a nyálát, és azt érzi a hölgy, hogy kevés, nem jól néz ki, nem fog kelleni annak akinek...stb félelmek. Vagy nem volt népszerű középiskolában és lázad, sok oka van.
Engem nem érdekelnek a kisebb bőrhibáim, ettől igényes vagyok, és magabiztos amikor kell! Hölgyeim gyakarolni kellene az elfogadást a férfiak abban az időben amikor kell nem ezt fogják nézni, hercegnőnek fognak úgy is tekinteni.
Nos uraim Önök meg nem teljesen fajfenntartásra vannak!
Hatalmas előítéleteket látok itt a nemek között, tapasztalatból mondom, hogy hölgyeim ha Önöknek megnyerő modora van, magabiztosak, megfelelő kihívást fognak jelenteni a férfiak számára, amikor is a harcban már nem a bugyiuk fogja érdekelni, ha nem, hogy megnyerjék a szivüket.
Egy biztos fontos, a kommunikáció, nem okostelefonra értem, facebook és a többi, közös program, találkozások...stb
Mindenkinek javaslom elsősorban mindenki váljon ideális partnerré saját maga szemében is.
A példaképekre visszatérve ha nekem az X-aktákból a Scully a példaképem ovis korom óta, akkor én pszichopata vagyok? :) Kit mi érdekel.
Szép napot!
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!