Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Uraim és hölgyeim, zavar e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim és hölgyeim, zavar e titeket ha egy kapcsolatban a nő okosabb a párjánál akár egy valamiben is, illetve mindenben?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok.

2013. febr. 6. 12:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%

Én annak vagyok a híve, hogy legyünk nagyjából egyforma szinten. Jelenleg egyetemre járok, noha ez nem jelenti azt, hogy okos vagyok, viszont azért őszintén megmondhatom, szeretem, ha a másikkal nagyjából közös az érdeklődésünk. Én szeretek elgondolkodtató dolgokon beszélgetni, filozofálni és örülök, ha a partner is hasonló típus.

De a legfontosabb az, mai a szívekben van.

2013. febr. 6. 12:38
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
*mai=ami
2013. febr. 6. 12:38
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem mondom azt, hogy okosabb vagyok a férjemnél, viszont hamarabb kapcsol több mindenben az agyam, mint az övé, ez viszont nem mindig esik jól neki.
2013. febr. 6. 12:39
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Ez nézőpont kérdése.

A párom gépészmérnök, az irodalomról, művészetről fogalma sincs, sőt, alapvető dolgokkal nincs tisztában európa földrajzát vagy nyelveit tekintve. A munkájában viszont egy zseni, minden géphez, mechanikai dologhoz ért, az elektronikához is, szabadidejében meg roncs autókat varázsol újjá.

Én most tanulom a 8. nyelvemet, imádom a szépirodalmat, festek, rajzolok, tájékozódok a világról. Viszont ha elkezdi nekem mondani, melyik gépalkatrész mire való, ahhoz én köpni-nyelni nem tudok, hiszen már általános iskolában is vért izzadtam a matek kettesért, hogy a fizikáról és társairól ne is beszéljünk.

Most akkor ki az okosabb? Senki. Mindketten másban vagyunk jók...engem ez nem zavar csöppet sem - ha a saját területemen akarok vitázni, akkor beszélgetek a barátaimmal, akik hasonló végzettségűek, érdeklődésűek, vagy olyan témájú fórumokat olvasok. Viszont ha a párommal vagyok, mindketten mindig új és új információkkal szolgálhatunk a másik számára, ha belemélyedünk egy beszélgetésbe.

U.i.: az egyetlen eset, amikor zavarna, hogy a férfi nem olyan "tájékozott" vagy "okos", mint én az az, ha más területen sem lenne olyan dolog, amit szeret, vagy amihez ért. Magyarán ha nem lenne érdeklődő, tanulékony, és a maga szakmájában művelt.

2013. febr. 6. 12:41
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Volt ilyen kapcsolatom. Engem nem zavart, a pasit igen. Egy évig bírtuk.
2013. febr. 6. 12:41
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Én logikusabban gondolkodom, mint a férjem, gyorsabban is kapcsolok, és hamar fog az agyam, nyelvem is jobban forog hivatalos ügyek intézésénél, és határozottabb is vagyok, mindkettőnk szerint. A férjem erre csak azt szokta mondani, hogy szereti bennem, hogy okos vagyok, és mindent pikk-pakk elintézek, legalább neki nem kell ilyesmivel foglalkozni, mert ő nem szeretné, ha neki kellene intézkedni mindig. És én sem bánom hogy ez így van, szeretek mindent elintézni, alapos vagyok, és mindennek utána járok, és így nyugodt vagyok, hogy minden tutira jól el van intézve. Mi így jól kiegészítjük egymást, nem okoz gondot kettőnk között.
2013. febr. 6. 12:42
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavar, hogy párom valamit jobban tud, mint én. Vannak olyan témák, amiben meg én vagyok a tájékozottabb. Pl. ha felújítjuk a lakást, akkor ő jobban tudja, hogy mi fog kelleni és mennyi. Ez szerintem tök jó. De pl nélkülem nem tud banki vagy akármilyen hivatalos ügyeket intézni, mert ahhoz meg én értek jobban. Az viszont zavar, amikor okosnak akar tűnni és hülyeségeket beszél :-D
2013. febr. 6. 12:43
 8/23 anonim ***** válasza:
72%

Az teljesen rendben van, hogy valamiben én vagyok okosabb, valamiben ő. Pláne, hogy én humán beállítottságú vagyok, míg ő inkább a biológiában jártas és egyéb természettudományokban.

De az már zavarna, ha én sokkal okosabb lennék, vagy fordítva. Egy kicsikét legyen okosabb, hogy felnézhessek rá, de azért annyira ne, hogy hülye legyek mellette.

22L

2013. febr. 6. 12:43
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a legjobb, ha összegezve nagyjából egy szinten vannak. Bizonyos témákban az se gond, ha az egyik tájékozottabb vagy jobban vág az esze. Például az előző kapcsolatomban én műveltebb voltam, a volt párom viszont gyakorlatiasabb, élelmesebb.
2013. febr. 6. 12:44
 10/23 anonim ***** válasza:
86%
A mienk érdekes eset. Egyidősek, egyszinten vagyunk, vagy talán férjemuram jobb kicsinyég. De sokszor van,hogy valamit mondok és Őfelsége három év múlva érti meg.
2013. febr. 6. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!