Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim és hölgyeim, zavar e titeket ha egy kapcsolatban a nő okosabb a párjánál akár egy valamiben is, illetve mindenben?
Nem olvastam végig a válaszokat, ezért lehet, hogy valaki már írt előttem hasonlót, ezért elnézést kérek utólagosan is... :D
Szóval szerintem a tudás hatalom és amíg ezzel a hatalommal nem élnek vissza, azaz nem vágják folyton egymás fejéhez az emberek és nem ez alapján ítélik meg egymást, hanem valóban a szeretet dominál egy kapcsolatban, addig teljesen jól tud működni a dolog...
Engem sem zavarna, ha a párom butácska lenne, nem ez alapján ítélkezem és az anyagiak sem érdekelnek. Akit zavar, az válasszon hozzá hasonló tanulmányokkal és tudással, vagy anyagiakkal rendelkező partnert...
Sokszor a kevesebb több... ;)
Én SZERETEM az okosabb férfiakat, sőt, szeretem magam okosabb emberekkel körülvenni. Ha a férfi butább nálam, azzal sincs semmi bajom. De azt kimondottan utálom, amikor a férfi nem viseli el, ha én vagyok az okosabb, a bölcsebb. Mert én mindig okosabb akarok lenni. Nem a páromhoz képest, hanem magamhoz képest. Tanulni, fejlődni.
Ezért szoktam kerülni a lehúzós, mindent és mindenkit kritizáló férfiakat. Mert ilyenkor mindig felteszem a kérdést: "Mi lesz velem, ha egyszer ezt a pasit én valahogy túlszárnyalom? Akár külsőben, akár karrierben, akár észben? Én is rohadjak meg?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!