Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, stabil és boldog kapcsolatban ti mentek a barátaitokkal a párotok nélkül szórakozni? Ha igen, akkor ő ezt hogy viseli? Ha nem miért nem?
Az elején nekem nagyon rosszul esett ha nélkülem ment el a haverjaival úgy, hogy azoknak a barátnői ott voltak, engem meg nem vitt magával. Hívni hívott, hogy menjek, de volt hogy nem volt kedvem, szerettem volna kettesben lenni, de ő inkább elment sörözni. Az nagyon szar volt, de aztán rájöttem, hogy nem várhatom el tőle, hogy velem legyen amikor rámjön az ilyen hoppáré, közben meg várják a barátai.
Én is elmegyek nélküle csajos bulikra, de ha "vegyes" a társaság akkor jobban szeretem ha ő is ott van :)
Most már nincs ebből probléma, megbeszéltük.
Féltékeny nem vagyok, 100%osan tudom, hogy nem csal meg, a hisztim inkább abból adódott, hogy miért nem velem van :D
22/L
Miért ennyire súlyos bűn az, ha a egy buliban mással smárol az ember lánya a pia hatására??
Az a gáz ha a pasija meglátja vagy megtudja.
De ha belegondolok én nem hagynám el érte a párom. Nálam a szex számít megcsalásnak nem egy érzelemmentes csók.
Persze, hogy elmegyek. Ő is elmegy nélkülem.
Egyrészt mert nem lehet csajos estét csinálni a barátnőimmel, ha ott van. A legjobb barátnőmmel még most is szeretünk egymásnál aludni, ott végképp fura lenne, ha a pasijaink is ott lennének :D
Másrészt mert nem mindent szeretünk, amit a másik. Én szeretem az operát, ő ki nem állhatja, így oda egyedül vagy barátnőkkel megyek. Ő szeret mászni, mondjuk azt én is, csak ínhüvelygyulladásom lesz tőle, ezért oda meg ő megy egyedül, illetve a barátaival (én nem fájdítom a szívem ott).
Mindketten elég féltékenykedők vagyunk, de érdekes módon ezekkel a külön programokkal pont nincs semmi problémánk :) Ha egy órával később ér haza a munkából, akkor sokkal féltékenyebb vagyok, hogy vajon mit csinálhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!